Про компанію

Ключові особливості техніки Gregoire Besson

Ключові особливості техніки Gregoire Besson

Вже більше двох століть Gregoire Besson займається створенням обладнання для сільського господарства. Сьогодні компанія Gregoire Besson – це безсумнівний лідер світового масштабу з виготовлення ґрунтообробного обладнання. Компанія спеціалізується на виробництві сільськогосподарського обладнання, яке без проблем адаптується до різних умов роботи. Проєктування кожного типу ґрунтообробних агрегатів передбачає врахування всіх факторів, які безпосередньо впливають на стан ґрунту, якість і кількість врожаю. Багатий асортиментний ряд обладнання, що пропонує Gregoire Besson, забезпечує правильний вибір обладнання для певного різновиду ґрунту і будь-яких типів сільськогосподарських культур.

Ключова відмінність Gregoire Besson від продукції конкурентних аналогів в безперервному вдосконаленні навісного обладнання, що забезпечує застосування передових технологій при обробці ґрунту. З метою обробки землі стандартним способом за технологією мінімального або нульового циклу в асортименті сільськогосподарського обладнання Gregoire Besson знайдеться все, що необхідно для найбільш розумного рішення будь-якої задачі. Конструктори компанії займаються реалізацією найефективніших інновацій, які доступні сьогодні виробникам техніки для сільських господарств.

Ключові особливості техніки Gregoire Besson
Ключові особливості техніки Gregoire Besson

Обладнання від Gregoire Besson відоме своєю бездоганною технологічністю, легкістю використання і відмінною ефективністю – всі ці якості в сукупності дозволяють сміливо стверджувати, що разом з ґрунтообробним обладнанням Gregoire Besson можлива найбільш результативна підготовка до посіву будь-якого типу ґрунту. Кожен плуг, борона або будь-яка інша техніка даної марки за допомогою допоміжних пристосувань здатні виконувати безліч операцій одночасно. Універсальність техніки Gregoire Besson забезпечує економію на придбанні обладнання. Компанія орієнтована не тільки на виробництво машин преміального сегменту, а також на поліпшення обробки землі. Плуги даної марки характеризуються відмінною надійністю та ефективністю. Механізм плуга забезпечує йому завжди справний стан навіть при функціонуванні в складних експлуатаційних умовах. Дисколапові борони даної марки здатні провести підготовчі роботи всього за одне проходження практично при будь-яких умовах. Щілювачі забезпечують оперативність і точність здійснення передпосівної підготовки ґрунту. Надійний пристрій глибокорозпушувача даної марки забезпечить обробку великих площ в мінімально короткі терміни.

Устаткування Gregoire Besson може без проблем експлуатуватися на великих площах фермерських господарств та агропромислових холдингів. На кожен окремий пристрій може встановлюватися додаткове спорядження, що розширює функціонал техніки. Зазвичай це всілякі комплекти вузлів, що підвищують продуктивність і універсальність використання.

За консультаціями і допомогою у виборі техніки звертайтеся до менеджерів компанії «Цеппелін Україна» за номером 0 800 300 350!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин