Про компанію

Ключові переваги навісних розкидачів добрив Rabe

Ключові переваги навісних розкидачів добрив Rabe

Техніка Rabe виробляється з дотриманням на кожній стадії міжнародного стандарту якості, що в сукупності з прагненням виробника примножити ефективність і функціонал робить продукцію Rabe однією з кращих на ринку сільськогосподарської техніки. Устаткування Rabe – це поєднання багаторічного стажу в виготовленні сільськогосподарського обладнання з ефективним застосуванням передових технологій і останніх технічних розробок.

Rabe пропонує широкий вибір техніки, серед якої знайдуться розумні рішення і для великих агропромислових компаній, і для невеликих фермерський господарств. Це дозволяє кожному фермеру придбати техніку Rabe, яка найкраще підійде під масштаби його компанії.

Розкидачі добрив Rabe характеризуються першокласною якістю і застосуванням ефективних технологічних рішень. Рами виготовлені з легованої сталі, що відрізняються низьким рівнем щільності і високою межею плинності. Завдяки цьому несуча конструкція розкидачів досить легка і не піддається пластичним видозмінам навіть під впливом високих навантажень. Механізм агрегату характеризується обтічними формами і відсутністю складнодоступних матеріалів, що забезпечує стовідсоткове очищення техніки від частинок добрив та інших матеріалів, продовжуючи експлуатаційний період обладнання.

Великий діапазон і зручне регулювання ширини дозволяє з легкістю пристосувати навісний розкидач добрив під рішення конкретних завдань. Обладнання оснащене лопатями Epsilon – це запатентована технологія, яка гарантує точний розподіл добрив на два потоки і зберігає цю пропорцію при будь-яких налаштуваннях. Щоб навісні розкидачі забезпечували рівномірність покриття ґрунту, виробник створив тривимірну модель внесення добрив. Результати проведених досліджень були підтверджені випробуваннями на спеціальному ротаційному стенді.

Ключові переваги навісних розкидачів добрив Rabe
Ключові переваги навісних розкидачів добрив Rabe

Rabe Adler DX – нове покоління розкидачів, які характеризуються високим рівнем комфорту, місткістю і точністю, а також великою шириною.

Серія DX просто ідеальна, як для фермерських, так і для великих господарств. Дані апарати відрізняються системою зміни ширини через зміну об'єкт-точки на поворотній конструкції. Певні практичні нововведення ADLER DX також забезпечують високий рівень комфорту в ході перевірки калібру і спустошення, а також відмінну точність розкидання по краю поля.

Переваги Rabe Adler DX:

  • Контроль ширини RABE / SULKY поза конкуренцією.
  • Лоток: чітка і безперебійна подача добрив. Похилий лоток прискорює процес падіння добрив без перешкод завдяки спусковому ефекту.
  • Точка падіння добрив. Система контролю ширини служить прикладом у відцентровому розкиданні; дуже легке регулювання ширини, без зміни режиму обгортання дисків і зміни лопаток.
  • Подвійне дно бункера забезпечує миттєве визначення порушень у розподілі добрив при наявності чужорідних тіл.
  • Підключіть систему розкидання за допомогою простого натискання в кабіні трактора пульта TRIBORD 2D, якщо ваша машина їм оснащена. TRIBORD 2D переміщує точку падіння добрива на спеціальну лопатку.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин