Про компанію

Ключові робочі органи посівного комплекса Bourgault FMS

Ключові робочі органи посівного комплекса Bourgault FMS

Особливий механізм посівних пристроїв FMS від Bourgault є кращим поєднанням зносостійкого пневматичного бункера для насіння і добрив, а також рами з автономною паралелограмною системою важелів дискових або анкерних сошників.

Пневматичний бункер

Посівний бункер Bourgault FMS включає модернізовану систему вимірювання продукту і добрив PDM Pro™, а також вдосконалену конструкцію з безліччю секцій KNEX™ і ймовірністю поєднання секцій бункера з урахуванням умов посіву та вимог господарств. Пневматичний бункер має великі колеса, завдяки яким вдається досягти бездоганної прохідності на пухких і проблемних зонах.

Висівна частина (дискові або анкерні сошники)

Сошники будь-яких конфігурацій складаються з паралелограмної конструкції важелів для рівномірної глибини загортання. Дискові й анкерні сошники функціонують в автономному режимі. Фронтальна область пристрою оснащена зносостійким зчіпним обладнанням, яке рівномірно передає тягове навантаження на машину. При розкладанні агрегатів з робочою шириною 6 метрів утворюється цілісний механізм. Устаткування з робочою шириною 8 метрів може бути спеціально оснащене допоміжними колесами на крилах рами. Завдяки цьому вдається досягти трьохсекційної конструкції для ефективного повторення контуру поля.

Оптимальне поєднання зносостійкості, міцності і продуктивності в одному приладі

Виробництво сільськогосподарської техніки є пошуком оптимального балансу. Конструктивні рішення в одній частині пристрою можуть посприяти виникненню проблем в іншій частині. Посівний комплекс лінійки FMS розроблений як цілісна посівна система з поєднаним бункером і входить в категорію середніх сівалок.

Посівні рішення FMS з дисковими сошниками дозволяють досягти рівномірного і правильного розподілу продукту при збереженні цілісності посівного ложа. Цього вдалося досягти за рахунок інтеграції тонкого й одночасно міцного диска, а також унікального скребка LDx™, що забезпечує пряму траєкторію подачі продукту максимально низько до краю диска.

Ключові робочі органи посівного комплекса Bourgault FMS
Ключові робочі органи посівного комплекса Bourgault FMS

Паралелограмна конфігурація важелів

Паралелограмна конфігурація дозволяє зберігати незмінний кут скребка відносно контуру землі. Завдяки цьому також вдається зберегти кут атаки для ідеального розподілу продукту. При повторенні нерівностей кожен важіль сошника переміщується на +230 мм і -180 мм від початкової позиції. Вертикальна амплітуда дорівнює 410 мм.

Передбачено дві версії чистячих коліс: вузька (76 мм завширшки) і широка (114 мм), що гарантує підвищену стійкість на м'якому ґрунті. Спицева форма колеса зводить до мінімуму ймовірність забивання рослинними компонентами.

Двоплечеве напів пневматичне колесо (114 мм шириною) якісно справляється з напрямленням ґрунту в борозну і її прикатуванням.

Оперативненалаштування глибини посіву досягається методом вимірювання позиції прикатуючого колеса по вертикалі з кроком 6,4 мм. Виконується за допомогою встановлення пальця в регулювальний зазор.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин