Про компанію

Команда відділу продажів техніки відвідала завод Fendt

Розвиток компанії можливий тільки за умови індивідуального розвитку кожного працівника. Тому компанія «Цеппелін Україна» здійснює постійний контроль за професійним рівнем своїх співробітників. Ми стабільно організовуємо навчання для наших менеджерів, інженерів і механіків.

Так, з 22 по 24 січня наша команда відділу продажів техніки проходила навчання з метою підвищення рівня знань і кваліфікації безпосередньо на заводі Fendt в м. Марктобердорф (Німеччина).

У перший день нашим співробітникам провели екскурсію по території. Завод, на якому випускають всю лінійку тракторів Fendt, розташувався в мальовничому місці з видом на Альпи. Більшість процесів в заводських цехах автоматизовані, роботи виконують понад 60% всіх операцій. Витрата ресурсів і вплив на зовнішнє середовище строго контролюються, так як завод знаходиться в курортній зоні.


На території заводу представлена вся лінійка тракторів і комбайнів Fendt. У будь-яку модель можна сісти, вивчити кабіну і панель управління. Також, для детального вивчення технічних характеристик і демонстрації можливостей машин, на території заводу проводяться спеціальні тест-драйви техніки.

У другий день поїздки технічні фахівці корпорації AGCO провели для нашої команди навчання, розповіли про нові технології, переваги та вдосконалення техніки.

Дводенна програма тренінгу була дуже насичена та інформативна. Менеджери відділу продажів повернулися з запасом нових знань і масою вражень. Наші фахівці готові укомплектовувати вітчизняні агропідприємства якісною технікою і надавати тільки найкращі світові технології.


Адже українські аграрії, які вже придбали в свій автопарк техніку Fendt, по достоїнству оцінили всі переваги сучасних, високотехнологічних сільськогосподарських машин. Клієнти «Цеппелін Україна» відзначають високу якість німецьких машин, а також задоволені логістикою бренду, зокрема виконанням замовлень комплектуючих та запасних частин, яку забезпечують офіційні дистриб'ютори.

Компанія «Цеппелін Україна» дотримується політики індивідуального підходу до клієнтів. Ми надаємо комплексні та оптимальні рішення для Вашого господарства.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин