Про компанію

Комбайни Fendt L-серії - збирайте врожай просто та ефективно!

Комбайни серії L можуть стати незамінною технікою у вашому господарстві. Вони вирізняються неперевершеним комфортом, найвищою продуктивністю, надійністю та універсальністю.

5850eee044d24d2f6c8b4567_1485262920_web_uk-UA.jpg

За допомогою стандартного багатоцільового роз'єму вдається миттєво здійснювати переналаштування при переміщенні обладнання на інше поле. На жниварці застосовуються кращі ножі торгової марки Schuhmacher. Швидкість різання досягає 1254 зрізів на хвилину, а за рахунок системи самоочищення леза завжди залишаються гострими.

По всій площі жатки Free Flow розміщені спеціальні пальці для збільшення пропускної спроможності та забезпечення оперативної подачі на зерновий елеватор.

Вальцова конструкція прискорення подачі Power Feed задає рівномірне пересування зерна від жатки на зерновий елеватор.

Механізм вирівнювання жатки AutoLevel забезпечує регулярність і стабільність висоти зрізу по всій ширині жниварки.

Потік зернової сировини збільшується за рахунок опціонального шнека для ріпаку при роботі з високостебловою продукцією. Це значно підвищує продуктивність комбайна.

Завдяки інтенсивній подачі рослинної сировини від ножів до шнека модель Power Flow характеризується підвищеною продуктивністю.

559135a30237fb961e574dcf_1485255137_web_uk-UA.jpg

Зберігайте повний контроль збору кукурудзи

Високий рівень ефективності, зручні габарити жатки Fendt CornFlow TM, які представлені 6 або 8 рядами з проміжком 70 або 75 см. Конструкція може бути жорсткою або складною. Також є варіант восьмирядної моделі, представлений в складеному вигляді, зберігаючи транспортну ширину три з половиною метра, що забезпечує компактність складання жатки в різних напрямках. За рахунок цього оператор завжди має повноцінний огляд поля в передній частині. Всіма опціями зручно керувати за допомогою універсального важеля.

Кращий доступ і надійний захист

Для ефективного захисту кукурудзи, і досягнення високої якості зерна, кожухи і наконечники виготовлені з гнучкої пластмаси. Ці елементи швидко складаються, відкриваючи доступ до підбиральних вальців. Ділянки високого навантаження оснащені змінними пластинами. Бічні шнеки кріпляться на жатках в стандартному наборі, а швидкість регулюється за допомогою універсального важеля Fendt.

559135a30237fb961e574dd0_1481702631_web_en.jpg

Рівномірний обмолот - ефективна сепарація

Високопродуктивний барабан комбайнів лінійки L характеризується великим діаметром в 600 мм. Це дозволило добитися кращої якості обмолоту. Барабан рухається з високою інерційною вагою дуже гнучко навіть у найважчих випадках. В результаті обробка зерна відбувається дуже делікатно, подібно соломі.

Система активного підбарабання

Прути підбарабання розміщені зі змінним кроком. Відстані у задній області в два рази більше, ніж у фронтальній зоні. Дане рішення задає оптимальне балансування між продуктивністю обмолоту та підвищеною швидкістю поділу зерна. Оператор може регулювати відстані передньої та задньої частин.

Допоміжне обладнання у варіанті MCS Plus

У даній версії моделі лінійки L оснащуються вальцьовою системою прискорення (PFR) і відцентровим сепаратором (MCS plus).

Система PFR задає ефективний потік культури від ріжучої частини до каналу похилої камери. Вона безпосередньо інтегрована з елеватором, рухається зі швидкістю 267 обертів за хвилину і забирає будь-яку культуру.

dfdkfjdh.png

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин