Про компанію

Комбайни Fendt С-серії - раціональний розподіл та ефективне подрібнення

Комбайни Fendt С-серії забезпечують ідеальне висічення зерна та обробку соломи.

5b9fa5eb83560.jpg

Клавіші соломотрясів комбайнів категорії С мають 4 сходинки з активними задніми стінками. Високі зони сходинок оснащені гратчастою поверхнею, яка збільшує продуктивність поділу. Це служить гарантією бездоганного відділення врожаю. Акуратна обробка зернової сировини зберігає оптимальну структуру продукту.

Стандартний набір з 6-ти рядним подрібнювачем

З метою мінімальної обробки сировини важливе значення має швидкість розподілу полови. Щоб досягти кращих показників швидкості, був виготовлений інноваційний шестирядний соломоподрібнювач, завдяки якому забезпечується ефективне різання і розподіл полови. За допомогою зазубрених ножів вдається досягти ефективного різання і знизити споживання електрики. Процес подрібнення і результат контролюється нерухомими контр-ножами, зазубреними пластинами і дефлекторами з електричним приводом.

Ви маєте можливість вибору

Оператор може легко перемкнути режими, переходячи з валкування на подрібнення. Функція щадного обмолоту забезпечує ідеальну якість соломи для подальшого застосування для тюків, кормів, підстилки або при виробленні енергії.

58403b2f44d24dfa4a8b4567_1525848893_web_uk-UA.jpg

Високий рівень якості врожаю

Найчистіші проби - запорука бездоганного очищення

Прибуток фермерів безпосередньо залежить від якості врожаю. При створенні очисної системи робився акцент на застосування решіт з підвищеною пропускною спроможністю, які гарантують максимальну чистоту зерна. Якість очищення й ефективна оптимізація повітряного потоку обумовлена ​​спеціальною поверхнею решіт. Раціональність розподілу зернової маси при взаємодії на схилах забезпечується високими розмежувальними стінками. Зернова маса переміщується за допомогою системи повернення на домоліт. Дана маніпуляція здійснюється вкрай обережно і рівномірно, так як зерновий шнек розділяє зернову масу по всій ширині над молотильним барабаном.

Потужний швидко вивантажувальний бункер

Бункер характеризується великим 9-ти літровим об'ємом (стандартна модель). Швидкість завантаження становить 105 л / с, що є одним з найбільш високих значень даного сегмента. З платформи оператору відкривається вільний доступ до зерна. Допоміжний контроль якості також здійснюється через велике вікно кабіни Skyline, спрямоване в зерновий бункер.

5840016544d24df9488b4568_1524660648_web_uk-UA (2).jpg

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин