Про компанію

Комбайни Fendt L-серії

Мета компанії AGCO полягає в тому, щоб зробити ваше підприємство ще більш успішним, пропонуючи високоефективні і економічні продукти. Підвищення продуктивності при збереженні низьких витрат палива - головний критерій, на який орієнтуються розробники Fendt.

В період збору врожаю надійна техніка - основа вашого успіху. Тому, представляючи L-серію, ми пропонуємо Вам ідеальний комбайн для вашого господарства. Серія характеризується максимальним комфортом, кращою продуктивністю, надійністю і широким спектром застосування.


Основні переваги:

Чудові якості експлуатації та роботи. Комбайни Fendt L-серії відрізняються продуманою конструкцією: техніка буде дбайливо і якісно працювати з будь-яким навісним обладнанням: від жатки до подрібнювача соломи.

Завжди готовий до роботи. Для того, щоб гарантувати високу експлуатаційну готовність навіть в складних умовах, для виробництва комбайнів Fendt використовуються міцні, зносостійкі матеріали. Це лише одна з причин, чому ви можете бути впевнені, що техніка серії L буде допомагати вам збирати урожай протягом тривалого часу.

Висока якість обмолоту. Найважливішим фактором ефективного збору врожаю і якості обмолоту є рівномірність подачі зерна. Саме цим відрізняються жатки FreeFlow і PowerFlow.

Жатка PowerFlow

Жатки PowerFlow чудово підтверджують свою максимальну продуктивність протягом більше 35 років. Великий зазор між ріжучим апаратом і шнеком полегшує прибирання високорослих культур. Стрічковий транспортер жатки PowerFlow подає зернову масу безпосередньо на шнек. Це гарантує рівномірну подачу врожаю колоссям вперед для всіх видів сільськогосподарських культур і, тим самим, забезпечує найкращу якість обмолоту і надзвичайно високу пропускну здатність.

Жатка FreeFlow

Жатки FreeFlow доступні з робочою шириною від 4,80 до 7,60 м. Жатки відрізняються міцною конструкцією і відмінною ремонтопридатністю, завдяки болтовим з'єднанням компонентів. Висока швидкість роботи жатки - до 1254 зрізів в хвилину - гарантує чистий зріз при мінімальних витратах потужності. Подаючий шнек діаметром 610 мм швидко і рівномірно подає урожай в зерновий елеватор, забезпечуючи максимальну робочу ширину і найкращі результати збирання врожаю.


Щоб дізнатися більше про комбайни Fendt L-серії, зв'яжіться з представниками офіційного дилера за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії Цеппелін Україна з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин