Про компанію

Комбайни Massey Ferguson - Висока продуктивність в комфортних умовах.

Минулого тижня в Парижі на міжнародній виставці SIMA під торговою маркою Massey Ferguson були представлені два нових збиральних комбайна MF ACTIVA S і MF BETA. Обидві машини є сучасними і ефективними рішеннями для високопродуктивного збирання врожаю і характеризуються більш високими потужносними показниками, підвищеним комфортом кабіни оператора і ширшими можливостями управління.

За словами керівника департаменту маркетингу прибиральної техніки Адама Шерифа, стало відомо, що концептуальні прототипи даних комбайнів з'явилися всього лише наприкінці минулого літа, а вже зараз, обидві новинки опинилися в центрі уваги багатьох фермерських господарств, які цікавляться високоефективною й економічною сільськогосподарською технікою для збирання врожаю.

Виробники відзначають наявність у новинок модернізованої кабіни оператора, яка виготовлена з високоякісних матеріалів і відрізняється чудовою функціональністю. Реалізовано режими самонастроювання та автоматичного регулювання швидкістю роботи мотовила. Управління функціоналом при цьому залишається досить простим і не вимагає тривалої підготовки оператора, що дає машинам очевидні переваги перед конкурентами.



Збиральний комбайн моделі MF ACTIVA S оснащується абсолютно новою кабіною оператора Proline, яка спроектована спеціально для даних машин. Нова модифікація терміналу TechTouch 2 робить роботу оператора зручнішою і продуктивною.

Завдяки новим моделям комбайнів MF ACTIVA S і MF BETA фермери отримають можливість гнучкого налаштування обладнання для збирання різних культур. Власники новинок зможуть виконувати обмолот за допомогою барабана і підбарабання, а соломотряс клавішного типу забезпечить якісне виконання сепарації.

Для обох моделей, доступна можливість комплектації жаткою PowerFlow, що є на сьогоднішній день кращим рішенням в галузі.

Підводячи підсумок, Адам Шериф зазначив неперевершену потужність і ефективність нових комбайнів при збереженні високих показників економічності. Це ключові вимоги, пропоновані сучасним ринком. Гармонійне поєднання надійних конструкцій з інноваційними технічними рішеннями здатне вивести нові комбайни на лідируючі позиції світового ринку.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Massey Ferguson.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин