Про компанію

Комфорт і потужність в нових моделях тракторів Fentd

Корпорація AGCO, що займає одне з провідних місць серед світових виробників техніки сільськогосподарського призначення, розширює в 2105 модельний ряд колісних тракторів. На ринку стали доступні відразу чотири нових моделі Fendt, об'єднані серією Vario. За словами виробника, при проектуванні та виготовленні нових машин в уваги були прийняті відгуки і побажання покупців, включаючи найбільш вишукані. В результаті випущені трактори характеризуються високою продуктивністю робіт і неперевершеним рівнем комфорту оператора при максимально економічній витраті пального.

Всі моделі нової серії за своїми потужносними і масогабаритними характеристикам відносяться до різних класів, що дозволяє кожному зацікавленому покупцеві знайти машину, найбільш відповідну поставленим вимогам.



Отже, що які новинки пропонує AGCO своїм замовникам в 2015 році?

Fendt 300 VarioS4

Найбільш легка і компактна модель з 4,4 літровим двигуном AGCO Power здатна розвивати потужність від 110 кінських сил. Великий запас крутного моменту не тільки сприятливо відбивається на високій продуктивності трактора, але і дозволяє значно скоротити витрату палива в порівнянні з аналогічними за потужносними характеристикам машинами. Для найвимогливіших замовників передбачена більш розширена модифікація моделі - Profi, що надає більш широкий функціонал з можливістю гнучкого налаштування.

Fendt 700 VarioG3

Друга за потужністю новинка пропонує замовникам модифікації з корисною потужністю двигуна до 240 кінських сил. Безступінчата трансмісія в поєднанні з гальмівною системою пневматичного типу, що характеризується миттєвим відгуком, дозволяє досягти неперевершеного рівня керованості машини. Завдяки цьому, трактор цієї моделі знайде застосування при виконанні самих різних сільськогосподарських операцій.

Fendt 800/900 VarioG3

Дві найбільш важкі моделі розвивають потужність до 280 і 360 кінських сил відповідно. При цьому, цілий ряд інноваційних рішень, застосованих в конструкції машин, дозволяє демонструвати їм достатньо економне споживання палива, що вкрай важливо саме для тракторів високої потужності. Модернізована система охолодження забезпечить стабільну роботу новинок навіть у найнесприятливіших умовах експлуатації.

Fendt X 1000 Vario

Ця модель завершує модельний ряд Fendt в сегменті найпотужніших машин. Доступним для замовлення в Україні він буде восени 2015 року.
Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Fendt.



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин