Про компанію

Комфортабельна кабіна інноваційного комбайна Fendt Ideal

Комфортабельна кабіна інноваційного комбайна Fendt Ideal
Краща видимість

Кабіну Fendt VisionCab спеціально розробили так, щоб можна було надати ідеальний робочий простір і кращий огляд навісного обладнання. Для цього вона оснащена лобовим склом площею 5,75 м², що забезпечує оглядовість в межах 180°. Низький рівень звуку в 73 дБ забезпечує приємну робочу обстановку. Кабіна настільки простора, що навіть високим операторам буде в ній зручно працювати протягом тривалого часу.

Ергономічне крісло

Fendt IDEAL обладнано одним з двох версій крісел: стандарт з тканинною оббивкою або крісло преміум сегменту зі шкіри з активною вентиляцією. Можна встановити також шкіряне крісло для інструктора. Під ним знаходиться холодильне обладнання місткістю 28,5 літрів. При відкиданні спинки крісла відкривається доступ до двох практичних тримачів пляшок і місце для зберігання паперів.

Контролюйте все

Легкий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Fendt IDEAL в повній мірі відповідає схемі управління на машинах Fendt Vario: всі інструменти управління розміщені на підлокітнику. На ньому є ергономічний джойстик і мембранні кнопки, що керують опціями обладнання. Для основних налаштувань комбайна доступний невеликий цифровий монітор. Varioterminal 10.4 також забезпечує можливість швидкої зміни налаштувань обладнання методом натискання кнопок на сенсорному дисплеї або клавіатурі. З метою здійснення розширеного управління опціями комбайна через IDEALharvest потрібно встановити iPad в міцний кронштейн і включити додаток.

Кардинально новий вимір в світі автоматизації: легкий і безперешкодний збір врожаю

З IDEALharvest комбайни Fendt IDEAL впроваджують інноваційні стандарти в області автоматизації налаштувань обладнання Fendt IDEAL – це ефективна система, яка здатна в повній мірі автоматизувати функціонування вашої машини. Датчики MAD надають всі дані, які потрібні Fendt IDEAL для авто регулювання заздалегідь обраної вами стратегії збору врожаю і досягнення найкращих результатів обмолоту. Оператор може оперативно і легко вибрати одну з трьох основних стратегій збору врожаю – зведена до мінімуму кількість битого зерна, мінімізація втрат зерна або оптимізація чистоти. Також за допомогою повзунка вдається встановити пріоритет пропускної здатності. Частота обертання ротора і вентилятора Fendt IDEAL, отвори верхніх і нижніх ґрат і частота ходу машини систематично підлаштовуються і змінюються згідно з підібраною стратегією.

Комфортабельна кабіна інноваційного комбайна Fendt Ideal
Комфортабельна кабіна інноваційного комбайна Fendt Ideal

IDEAL harvest відображає потік культури через комбайн в режимі реального часу. Ви можете використовувати цю інформацію для оцінки поточного розподілу врожаю в комбайні. Ґрунтуючись на параметрах, отриманих з встановлених датчиків, на моніторі в режимі онлайн транслюються обсяги переміщення продукту по комбайну і його втрати. Камера Grain Quality Cam дозволяє оптимізувати рівень якості зерна.

Проста робота з паперами

Fendt VarioDoc і VarioDoc Pro всю роботу дозволяють зберегти в електронному форматі всього за декілька кліків у Varioterminal. VarioDoc сумісний з кожною моделлю комбайна Fendt Ideal. VarioDoc Pro пропонує розширений список опцій, в тому числі і бездротову передачу відомостей.

Карти врожайності в потрібний час

Картування врожаю в режимі онлайн дозволяє відобразити поточну врожайність на терміналі в ході проведення робіт. Також ви можете відобразити на моніторі рівень вологості поля в місці розміщення обладнання. Технологія функціонує виключно за допомогою GPS і датчиків вологості і врожайності, які встановлені на елеваторі рослинної маси.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин