Про компанію

Компанією Caterpillar була створена система Mobil Track для тракторів Fendt 1100 MT

Прагните значних результатів? Подумайте про Fendt 1100 MT

Колосальний досвід, безперервний розвиток і прагнення допомогти фермерам по всій земній кулі в досягненні максимальної результативності та продуктивності були об'єднані для створення Fendt 1100 MT.

За рахунок 12-циліндрового двигуна AGCO Power і ультрасучасній конструкції приводів дана модель диктує свої правила в сфері передачі потужності, одночасно зберігаючи високі дорожні характеристики.


Еталон в області передачі потужності. Унікальна розробка Mobil Track

Завдяки унікальному шасі забезпечується систематичне ідеальне зчеплення з ґрунтом. Дане шасі представляє собою відмінну особливість моделей 1100 МТ, в яких реалізовані досягнення колосального досвіду роботи з гусеничними приводами. Сьогодні дана система найкращим чином задовольняє фундаментальну мету - досягнення максимальної площі контакту з ґрунтом для забезпечення кращого зчеплення і низького тиску. Порівняння великих моделей тракторів дає розуміння того, що ніяке інше обладнання не в змозі настільки якісно передавати потужність двигуна на ґрунт.

Зносостійкий і надійний механізм, без компромісів

Гусеничне шасі оснащене надійною поздовжньою конструкцією з гумовими гусеницями, які здійснюють рух за допомогою тертя, а не шестерень і зубців. Приводні котки заднього моста стимулюють рух гусениць і характеризуються великим діаметром, що дозволяє збільшити площу контакту між катком і гусеницею, і таким чином, мінімізувати ковзання гусениці. За рахунок передніх напрямних котків вдається регулювати натяг методом зрушення їх вперед по внутрішній частині.

Тиск, що спрямовується до котків, створюється за допомогою гідроциліндра і пневматичного акумулятора. Зважаючи на це сила натягу гусениці становить всього 222,4 Кн.


Ергономічна пружинна підвіска

За рахунок унікальної підвіски, яка встановлюється на даних гусеничних моделях, обидва приводи можуть підлаштовуватися під рельєф, незалежно один від одного. Гусениця постійно притискається до ґрунту центральними котками, що завжди забезпечує максимальну площу взаємодії з ґрунтом навіть на нерівних поверхнях.

Котки з маятникової підвіскою

Маятникова підвіска дозволяє рівномірно розподілити масу по всій поверхні гусениці з метою збільшення зчеплення і площі контакту.

Область сталевих котків, з якими взаємодіє гусениця при обертанні, має поліуретанове покриття, яке наноситься на сталеві котки і забезпечує ефективний захист від перегріву. Це дозволяє значно розширити експлуатаційний ресурс котків. Дані коткі закріплені на маятникових двигунах, за рахунок чого гусениці гнучко повторюють рельєф.


Ще декілька особливостей гусеничних тракторів:

  • Унікальный у своєму роді двигун AGCO Power
  • Чисте згоряння завдяки системі cEGR (Сooled Exhaust Gas Recirculation)
  • Потужна коробка передач з функцією синхронізації Speedmatching
  • Обладнання для автоматичного регулювання Power Management
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин