Про компанію

Компанії FarmFacts і AGCO анонсують випуск Wayline Converter

Компанія FarmFacts, що входить до складу BayWa, і AGCO Corporation (NYSE: AGCO) - провідний світовий виробник і дистриб'ютор сільськогосподарської техніки - анонсували випуск нового мережевого інструменту Wayline Converter, який дозволить фермерам легко здійснювати спільне використання та перегляд географічної інформації від різних виробників за допомогою одного і того ж терміналу. Конвертер, розроблений компаніями, буде економити час і зусилля при використанні інструментів віддаленого управління для техніки різних брендів. Очікується, що цей новий мережевий інструмент поліпшить процес обробки даних автоматичного управління.  


Будучи одним з перших подібних інструментів в галузі, конвертер NEXT Farming Wayline Converter - powered by Fuse® дозволить сільгоспвиробникам швидко переводити такі дані, як прямі лінії руху і межі полів, з системи управління одного бренду в систему управління іншого бренду, економлячи витрати часу і зусиль при експлуатації техніки різних брендів. На етапі запуску інструмент покликаний насамперед полегшувати роботу з даними для технологій автоматичного управління.

FarmFacts і AGCO разом здійснюють розробку інструменту, який цієї весни почне пропонуватися на ексклюзивній основі американським клієнтам FarmFacts і AGCO. У майбутньому його можна буде придбати і у інших європейських дистриб'юторів. Клієнти зможуть конвертувати наявні гео-дані з підтримуваних брендових систем управління для використання в системах автоматичного управління Auto-Guide ™, Auto-Guide 3000 і VarioGuide компанії AGCO. Ці нові системи управління дозволять клієнтам обирати між ресиверами NovAtel або Trimble.

  

В рамках вирішення Fuse і його відкритого підходу до точного землеробства, AGCO прагне допомагати клієнтам в оптимізації їх сільгосппідприємств шляхом органічного впровадження технологій і використання мережевих можливостей. Основним елементом цієї стратегії є унікальна модель AGCO для укладення партнерств, здійснення спільної роботи з іншими надійними провайдерами в сільськогосподарській галузі і полегшення взаємодії за допомогою таких інструментів, як Wayline Converter.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин