Про компанію

Компанія «Цеппелін Україна» стала офіційним дистриб’ютором бренду KUHN

Компанія «Цеппелін Україна» стала офіційним дистриб’ютором бренду KUHN

Ми з радістю повідомляємо, що з 1 вересня цього року компанія “Цеппелін Україна” стала офіційним представником бренду KUHN в Черкаській, Кіровоградській, Донецькій та Луганскій областях з представництвами по всій Україні.

У нас представлена наступна сільгосптехніка KUHN:

KUHN - це понад 190 років досвіду виробництва сільськогосподарської техніки, яка збільшує продуктивність та ефективність робіт як для малих фермерських господарств, так і для великих агрохолдингів!

Унікальний досвід та навички кваліфікованих працівників дозволяють створювати сучасну техніку, яка за якістю випереджає конкурентів, адже над кожною продуктовою лінійкою техніки KUHN працюють вузькопрофільні спеціалісти.

Компанія KUHN має неймовірний досвід у таких ключових сферах як ливарне виробництво, кування, різання/обробка, монтаж тощо. Разом з постійною модернізацією виробництва та нарощуванням виробничих потужностей такий досвід забезпечує багаторічне процвітання компанії.

Ми пропонуємо нашим клієнтам тільки найкращу техніку, тож пишаємося таким партнерством і сподіваємося на плідну багаторічну співпрацю!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин