Про компанію

Компанія «ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА»: повний спектр техніки для полтавського аграрія

Сучасне інтенсивне агровиробництво сьогодні потребує ефективного та надійного технічного забезпечення. Компанія ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ», яка відома на ринку як офіційний дистриб’ютор техніки таких всесвітніх брендів, як Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Gregoire Besson, Berthoud, Equipment Technologies, Bourgault, та є офіційним ексклюзивним дилером американської компанії Caterpillar, постійно пропонує українському агровиробнику оптимальні рішення та інноваційні технології. Минулого тижня, під час проведення Дня поля у ТОВ «Рост Агро» Глобинського району, компанія «Цеппелін Україна», яка виступила одним із організаторів заходу, презентувала обприскувачі: самохідні Equipment Technologies (APACHE AS 1020), виробництва США і BERTHOUD RAPTOR 3240, виробництва Франція та причіпний BERTHOUD TRACKER DPA S 32-34 виробництва Франція. Агровиробники Полтавщини, Кіровоградщини, Сумщини, котрі того дня завітали на День Поля, знайомилися з представленими зразками техніки, консультувалися з фахівцями компанії, а також мали змогу оцінити дані обприскувачі в дії.

  

Самохідний обприскувач APACHE AS 1020: потужність, швидкість, висока продуктивність

Як стверджують фахівці компанії «Цеппелін Україна», потужний самохідний обприскувач APACHE AS 1020 виробництва США сконструйований за всіма критеріями сучасного ринку, що дозволяє задовольнити всі потреби сучасного агровиробника, а головне – зекономити час і гроші.

Даний обприскувач переважно підходить для тих господарств, які займаються вирощуванням зернових культур, сої та буряка, коротко кажучи - де висота кліренсу машини не має такого значення, як для високорослих культур (соняшник, кукурудза) – говорить менеджер із розвитку нових направлень бізнесу Дмитро Баранов. – Призначений він для обробітку великих площ. Наприклад, таким оприскувачем можливо обробити площу до 1000 га за 23 робочих годин. Серед переваг даного агрегату є його найменша вага у своєму класі, що дає можливість зменшити ущільнення грунту, яке призводить до зниження врожайності. Так, вага у порожньому вигляді становить до 9 тонн, а при завантаженні хімічним розчином – до 13 тонн.

Серед інших переваг самохідного обприскувача APACHE AS 1020 є наявність механічного приводу, який забезпечує високу прохідність, невеликі експлуатаційні витрати, що є дуже важливим фактором в сучасних умовах роботах на полях України.

Придбавши даний обприскувач агровиробник виграє і в економічному плані, адже наявність механічного приводу та невелика вага дають можливість зекономити на дизпаливі – з кожного гектару близько 0,5 л, – зазначає представник від Виробника Equipment Technologies по Європі і СНД, Андрій Лісовий. – Економія тільки на пальному може сягати 10 тис. доларів США за сезон. При цьому він має високу продуктивність і завдяки гідравлічній незалежній передній підвісці та саморегульованій задній підвісці може рухатися в полі зі швидкістю 30 км/год незважаючи на всі його нерівності. Виробник обприскувача подбав про те, щоб оператор, під час тривалої роботи, почувався комфортно. Відтак, простора кабіна забезпечує необмежений огляд, що дозволяє вільно стежити за колесами під час роботи в рядах, а також оснащена всіма необхідними та корисними опціями.

  

Самохідний обприскувач BERTHOUD RAPTOR 3240: маневреність і делікатність

Цільове призначення даного агрегату – це обробіток високорослих рослин, таких як кукурудза, соняшник. Застосування самохідного обприскувача RAPTOR 3240 забезпечить максимальну акуратність під час обробітку й виключить механічне пошкодження високорослих рослин. Модель оснащена високим кліренсом, що дозволяє працювати з будь-якою сільськогосподарською культурою на всіх фазах вегетації – від внесення грунтових гербіцидів до десикації. Оснащений обприскувач відцентрованим насосом продуктивністю 550 л, двома турбінами, одна з яких відповідає за завантаження, промивку і змішування робочих розчинів, а інша – за процес обприскування. Унікальна штанга AXIALE «в центрі мас» із безліччю амортизаторів і пружин, які підтримують ідеальну стабілізацію. Маневреність під час роботи обприскувача досягається завдяки можливості усім 4-м колесам постійно повертатися, тобто йти «крабовим» ходом. Це забезпечує найменший радіус розвороту, а отже дає можливість обережно йти міжряддями.

У березні цього року в нас відбулося серійне оновлення дизайну самохідних обприскувачів, – розповідає комерційний представник компанії BERTHOUD в Україні Олена Пельтек. – Зважаючи на те, що в господарствах відчувається дефіцит працівників для роботи в небезпечних умовах, виробник даного виду техніки зробив усе для того, щоб максимально покращити умови праці оператора. Кабіна самохідного обприскувача RAPTOR 3240 повністю оновлена: збільшена площа огляду, всередині покращена фільтрація, передбачено автоматичне облаштування сидіння під конкретного оператора. Крім того додали додатковий робочий режим двигуна «Екомод», під час активації якого двигун починає автоматично підбирати оберти під умови, в яких він працює. Це дає змогу економити дизпаливо і головне – економити ресурс самого двигуна. Крім того, посилена трансмісія за рахунок збільшення об’ємів гідронаносів майже на 20%, дасть змогу розширити швидкісний режим із 20 до 25 км/год, а отже покращити можливості техніки.

  

Причіпний обприскувач BERTHOUD TRACKER DPA S 3234: простота, надійність, якість

Він вважається не лише народним, а легендарним обприскувачем. Агровиробники, в чиїх господарствах працює даний обприскувач, цінують його за простоту в роботі і надійність. Ще одним вагомим аргументом на користь даного виду техніки, є доступна ціна. Якщо самохідні обприскувачі відносяться до категорії високовартісних, то під час придбання причіпного обприскувача TRACKER DPA S 32-34 Ви будете приємно вражені його ціною. Обприскувач прекрасно впорається з покладеними на нього об’ємами й забезпечить роботу агровиробника без простоїв. Варто додати, що завдяки простоті й надійності він стане надійним помічником і для аграрія-початківця.

Головною перевагою даної машини є те, що оператор трактора не впливає на обприскування культур, адже на даному оприскувачі замість одного насосу , який відповідає за норму внесення препарату встановлено два – один з яких, приводиться в дію не від ВВП, як в інших причіпних оприскувачах, а від колеса механічним способом, що в свою чергу дає підтримку ідельної норми внесення преперату яку встановив агрононом на початку обробітку робочої зміни

  

Своїми враженнями поділилися агровиробники Полтавщини, які того дня завітали на навчання

Восени минулого року ми придбали в компанії «Цеппелін Україна» навантажувач Massey Ferguson, – розповідає голова СФГ «Астра» (Семенівський район), Іван Горобець. – При виборі компанії-дилера ми враховували ряд факторів – цінову політику, фінансові програми щодо придбання техніки, якість, можливість гарантійного та післягарантійного обслуговування. Словом, компанія «Цеппелін Україна» відповідала всім нашим вимогам, тому зупинили свій вибір на ній. Повинен відзначити, що техніка, яку пропонує компанія, якісна та надійна.

У нашому господарстві обприскувач BERTHOUD працює протягом трьох років, – говорить голова ФГ «Надія» (Великобагачанський район), Олександр Петренко. – Він прекрасно зарекомендував себе і його по праву можна вважати надійним і універсальним помічником. Щоправда, придбали ми його в іншої компанії-дилера, але з компанією «Цеппелін Україна» розглядаємо можливість щодо подальшої співпраці.

Працівників ТОВ «АФ «ЧБГ» (Лохвицький район) механіка-налагоджувальника сервісного центру Володимира Даценка та агронома Сергія Бовкуна зацікавив самохідний обприскувач RAPTOR 3240 виробництва BERTHOUD. Про компанію «Цеппелін Україна», говорять, чули тільки позитивні відгуки, тож наразі, разом із керівництвом підприємства, розглядають можливість щодо придбання даного виду техніки.

Керівника ПП «АФ «Олександр» (Глобинський район) Олександра Кокоріна не залишив байдужим самохідний обприскувач APACHE AS 1020, який демонстрував у полі різні трюки.

Стратегія компанії «Цеппелін Україна» полягає в тому, щоб створити найбільш привабливий клімат для співпраці з клієнтами й бути максимально наближеною до них, а це значить постійно супроводжувати свого клієнта й максимально вирішувати всі виробничі моменти.

Компанія «Цеппелін Україна» пропонує повністю закритий цикл – від продажу техніки, запчастин та кваліфікованого сервісного обслуговування. Якщо потрібна допомога чи консультація, наші клієнти завжди можуть звернутися до сервісного центру, який розташовується в м. Полтаві, по вулиці Серьогіна, 4, – підсумував менеджер із розвитку нових направлень бізнесу компанії «Цеппелін Україна» Дмитро Баранов.

Основні технічні характеристики самохідного обприскувача APACHE AS 1020 виробництва США

Марка і модель – Apache AS1020; об’єм основного бака – 3785 л; ширина захвату штанги – 30.5 м (9 секцій); двигун – Cummins QSB6,7, 215 к. с.; привід – задній механічний; ККД – із гідротрансформатором ZF, автоматична power-shift, 6-ступінчата; ширина колії – 305 – 406 см, механічне регулювання; насос для продукта – відцентровий, продуктивність 922 л/хв.; шини: передні –380/80R38, задні – 380/90R46 *; контролер норми робочої рідини, супутникова навігація, система автоматичного відключення секція штанги, система автоматичного контролю висоти штанги – виробництва Raven (США).

Основні технічні характеристики самохідного обприскувача RAPTOR 3240 виробництва BERTHOUD (Франція)

Марка і модель – Berthoud Raptor 3240; об’єм основного бака – 3200 л; ширина захвату штанги – 32 ( до 15 секцій); двигун – Deutz, 200 к .с.; привід і трансмісія – повний привід, гідростатика; ширина колії – 220 – 280 см, механічне регулювання; насос для продукта – відцентровий, продуктивність 550 л/хв. при робочому тиску 3 бар; шини: передні –300/95R52; контролер норми робочої рідини, супутникова навігація, система автоматичного відключення секція штанги.

Основні технічні характеристики причіпного обприскувача TRACKER DPA S 32-34 виробництва BERTHOUD (Франція)

Марка і модель – Berthoud Tracker DPA S 32-34; об’єм основного бака – 3200 л; ширина захвату штанги – 28 (4 секцій); насос1– відцентровий RENSON для заповнення бака, змішування робочого розчину і опліскування, привід від ВОМ трактора, продуктивність 400 л/хв; насос2 – двопоршневий VOLUX 240 для обприскування,привід від колеса обприскувача (єдиний у світі), продуктивність 240 л/хв; шини – 270/95 R48.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин