Про компанію

Компанія «Цеппелін Україна» взяла участь у XXIX Міжнародній виставці «Агро - 2017»

З 7 по 10 червня у Національному комплексі "Експоцентр України" проходила 29-та Міжнародна Агропромислова виставка "Агро-2017". Участь у ній взяли більше 1000 провідних компаній аграрного спрямування з різних куточків світу, які представили новинки сільськогосподарської техніки, розробки в сфері інноваційних та енергозберігаючих технологій.


Уже традиційно до найважливішої події для всіх аграріїв долучилася і професійна команда компанії “Цеппелін Україна” разом із корпорацією AGCO. У їхньому асортименті: обладнання цілого ряду всесвітньо визнаних брендів, лідерів ринку сільськогосподарської техніки: Сhallenger, Fendt, Massey Fergusson, Gregoire Besson, Rabe.

  

Організатори, та й самі учасники, відмітили, що цьогорічна виставка була особлива тим, що вперше з 2008 року відновила рекордні масштаби: українські компанії та зарубіжні представники з 10 країн світу привезли на виставку свої найкращі, інноваційні розробки в аграрній сфері.

Техніка, яку щороку представляють на цій виставці, уже давно не вписується в стереотипні уявлення українців про трактори чи комбайни. Ці машини для польових робіт давно не такі, як були раніше. Технології їхнього виробництва йдуть у ногу з часом та інноваційними розробками. Зараз, майже кожен трактор оснащений навігацією, клімат-контролем та системою точного землеробства. Більшість техніки обладнано автопілотом.

  

Цього року компанія “Цеппелін Україна”, спільно з корпорацією AGCO, представили на стенді новинки від трьох потужних виробників: німецького Fendt, французького Massey Ferguson і американського Challenger. А саме:

  • колісний трактор Fendt 1050 Vario в комплектації Profi+ (потужністю 517 к.с.);

  • колісний трактор Fendt 720 Vario в комплектації Power (220 к.с.);

  • зернозбиральний комбайн Fendt 6335C (360 к.с.);

  • колісні трактори Massey Ferguson MF 7615, MF 7722 та MF 7724 (150, 220, 240 к.с. відповідно);

  • телескопічний навантажувач MF TH.7038 (вантажопідйомністю 3,8 т., максимальний виліт – 7 м);

  • прес-підбирач MF2270XD (тюки прямокутної форми: в розрізі 1200х900 мм, довжиною – до 2500);

  • гусеничний трактор Challenger MT865E (540 к.с.);

  • передпосівний культиватор Challenger 5730-32 (ширина захвату 9,7 м).

Кожен гість виставки міг оглянути машини, посидіти в кабіні за кермом оператора та навіть послухати ревіння двигуна. А також отримати професійну консультацію від представників компанії щодо технічних характеристик та сервісного обслуговування.

  

Особливу увагу відвідувачів виставки привернув інноваційний та надзвичайно потужний трактор Fendt 1050 Vario. Вітчизняні фермери з нетерпінням чекали на його появу на українському агроринку. Fendt 1050 Vario був однією з найочікуваніших новинок кінця минулого року. Під капотом у цього велетня 517 к.с. Це робить його незамінним на важких тягових роботах. При цьому, інженерам вдалося зберегти звичну для Fendt маневреність і легкість управління. Трактори Fendt 1000 Vario здатні розвивати швидкість до 60 км/год. За рахунок цього, техніка може швидко переміщатися з одного поля на інше на відміну від гусеничних тракторів. Всі компоненти, від двигуна до трансмісії, вентилятора і гідравліки, тисячної серії розроблені спеціально для передачі потужності під час роботи і низького споживання палива.

Безступінчаста коробка передач Fendt Vario була вдосконалена новою технологією, яка використовує механічне розділення потужності для запуску гідравлічних двигунів, підключених до передньої і задньої осей. Трансмісія Fendt VarioDrive приводить в дію обидві осі незалежно одна від одної. Це дозволяє оптимізувати роботу зчеплення з грунтом, підвищити маневреність і повністю автоматизувати привід на чотири колеса. Вага техніки без баластів - 14 тонн, а діаметр заднього колеса – до 2,35 м. Завдяки надійності конструкції, машини готові до експлуатації в найскладніших умовах.

Компанія “Цеппелін Україна” співпрацює лише з найкращими виробниками сільськогосподарської техніки – професіоналами світового рівня. «Цеппелін Україна» стабільно поповнює модельні ряди новинками агроринку. Постійні клієнти “Цеппелін Україна”, перш за все, цінують якісне надання послуг, сервіс та надійну сільськогосподарську техніку.

  

За більш детальною інформацією стосовно модельного ряду сільськогосподарської техніки звертайтеся до кваліфікованих спеціалістів компанії за номером 0 800 300 350. Компанія «Цеппелін» гарантує професійний та бездоганний сервіс – для найвибагливіших клієнтів.

Більше фото з виставки дивіться в розділі Фотогалерея.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин