Про компанію

Демонстрація обприскувача з Berthoud Raptor 3240 на дні поля в ТОВ «Рост-Агро»

Нещодавно пройшов день поля на базі господарства ТОВ «Рост-Агро» с. Погреби, Глобинський р-н, Полтавська область.

Компанія «Цеппелін Україна» була одним з організаторів заходу, і спільно з дистриб'юторами техніки таких брендів як New Holland і Kunh представили по одному самохідному обприскувачі для демонстрації їх можливостей у роботі.

Унікальну зустріч сучасних машин емоційно підігріли динамічною музикою, додаючи святкового настрою.

Ідея демонстрації різних обприскувачів виникла не для їх порівняння, а скоріше для того, щоб дати можливість більш широкого вибору майбутнім користувачам, - говорить директор ТОВ «Рост-Агро» Максим Бернацький. - Особливо коли йдеться про техніку із Західної Європи, ми впевнені, що вона існує тільки двох видів: гарна або дуже гарна. Неякісного в ній не може бути нічого. Суть сьогоднішньої демонстрації - показати різні класи складності самохідних обприскувачів, різні цінові категорії. Разом будемо радитися і зважувати, яка машина краще в обслуговуванні та в ціновій позиції. З цієї точки зору я теж зараз перетворююся з співорганізатора на глядача, буду придивлятися машину і для себе».


У господарство обприскувач привезла компанія «Цеппелін Україна» а детально присутніх ознайомила з Berthoud Raptor 3240 (Франція) - комерційний представник Berthoud в Україні Олена Пельтек.

- Він найбільш акуратний, легкий у своєму класі. Обприскувач має кращу стабілізацію штанги - від 18 до 44 м. Це сприяє ідеальному, рівномірному, стовідсотковому внесенню хімічних препаратів без хвильового і мозаїчного ефектів. Роботу штанги контролюють за допомогою електроніки і датчика. Діапазон ротації висоти штанги від 50 см до 3,15 м. Крім того, наша модель з високим кліренсом - 180 см. Це дозволяє працювати з будь сільськогосподарською культурою на всіх фазах вегетації, тобто машина в поле від внесення ґрунтових гербіцидів в десикації. Якщо говорити про соняшник і кукурудзу, то Berthoud Raptor точніше й акуратніше від інших обприскувачів зайде в міжряддя з найбільш вузької разворотної смуги. - Зазначила Олена Пельтек

Серед переваг представленого обприскувача - стандартна комплектація з чотирма комплектами розпилювачів: щільними, інжекторними, розпилювачами по внесенню рідких добрив, для робіт проти фузаріозу.

- Ми пропонуємо 100% виробництво Європи. 75% комплектуючих нашого обприскувача виробляється в країнах Європи, 20% - у Німеччині, 5% - в Італії, - зазначила Олена Пельтек. - Ніяких дешевих комплектуючих не закуповують. Ще 120 років тому власник фірми Berthoud зауважив: «З нічого отримаємо ніщо». Тому ми на сторожі якості, надійності та результативності нашої техніки. Тому серед всіх імпортованих обприскувачів в Україні.


Придбати обприскувач для своїх полів можна в компанії «Цеппелін Україна».

Менеджер з розвитку нових напрямків бізнесу компанії «Цеппелін Україна» Дмитро Баранов розповів про перспективи співпраці.

Ми завжди йдемо назустріч покупцям. Лізингова установа «Катерпіллер Файненшл» фінансує техніку, яку продає компанія «Цеппелін Україна». Крім того, є різні фінансові інструменти від нашого постійного і хорошого партнера - «Райффайзен Банк Аваль».

Фотозвіт з заходу можна подивитися в Галереї

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі "Самохідні обприскувачі".

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин