Про компанію

Компанія «Цеппелін Україна» продовжує підкоряти серця аграріїв тракторами Fendt

Цього разу було проведено демонстрацію можливостей трактора Fendt 936 Vario Profi+ у Полтавській області. Fendt традиційно продемонстрував неперевершену продуктивність, потужність та маневреність при мінімальних затратах на паливо. Fendt 936 Vario вже не один рік є абсолютним лідером на ринку в сегменті потужних тракторів. Для того, щоб в черговий раз продемонструвати можливості цього трактора «Цеппелін Україна» спільно з ФГ "Плехів-Агро" (Полтавська обл., Оржицький р-н., с. Плехів) провела демонстрацію трактора Fendt 936 Vario Profi+. На презентацію, яка проходила 6-7 квітня, завітали керівники сусідніх господарств: СФГ «Світанок», ПСП «Приват-Агро», ТДВ Оржицький завод Райдуга, СФГ «Явір», ТОВ «Лос Карлівське».

Цього разу компанія «Цеппелін Україна» вирішила продемонструвати наскільки ефективно трактор працює з причіпним обладнанням господарства, а саме: культиватором Horsch Tiger 4 MT та 8-ми корпусним плугом Kverneland RM 100. Так, культиватор працював з трактором Fendt зі швидкістю 13-14 км/год, а плуг – 10-11 км/год. Глибина обробітку ґрунту становила 27 см.

  

Досвідчені аграрії давно знають, що ці машини створені для найважчих польових та транспортувальних робіт. Вони можуть працювати навіть у складних та несприятливих умовах в будь який час доби. Ключовими особливостями тракторів Fendt є: потужність, економічність, маневреність, компактність і універсальність.

Щоб передати високу потужність двигуна в тягову силу, Fendt оснастив свої трактори безступінчастою трансмісією Vario, яка не має сьогодні аналогів в світі і дозволяє розвивати діапазон швидкостей від 0 до 60 км/год. Таку можливість трактор отримав завдяки поєднанню передньої осі з незалежною підвіскою, системи стабілізації FSC, реактивної рульової системи та пневматичної гальмівної системи особливої конструкції. Стабільну роботу трактора на будь-якій швидкості з важкими причіпними агрегатами забезпечує його баластування: спереду трактор укомплектований противагою на 2500 кг, а в задніх колесах вмонтовано дискові баласти по 1000 кг.

Гості та учасники демонстраційного показу залишилися задоволені виконанням роботи, швидкістю та продуктивністю трактора. Керівники господарства та інженерна служба високо оцінили співвідношення продуктивності та економічності. Fendt вкотре довів, що він є незамінним і вірним помічником у кожному господарстві, яке орієнтується на розвиток та процвітання. Для того, щоб задовольнити потреби кожного з господарств, Fendt 936 доступний у чотирьох комплектаціях: Power, Power+, Profi і Profi+.

Як результат – компанія «Цеппелін Україна» веде переговори щодо придбання трактора Fendt 1000 серії - першого в світі трактора загального призначення, оснащеного потужним і економічним двигуном з концепцією низьких обертів «Fendt Pro Drive» і технологією «Fendt Vario Drive». Серія тракторів 1000 Vario представлена в 3 комплектаціях та має потужність від 380 до 500 к.с.

Детальну інформацію про можливості, переваги та технічні характеристики усієї лінійки Fendt Vario ви можете дізнатися у кваліфікованих спеціалістів компанії «Цеппелін Україна» за номером 0 800 300 350.

Fendt гарантує німецьку точність та високу ефективність. Компанія «Цеппелін» – якісний та бездоганний сервіс – для найвибагливіших клієнтів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин