Про компанію

Компанія Цеппелін Україна провела навчання операторів Fendt

У сучасних умовах ринкової економіки, велика роль у забезпеченні агровиробників технікою, належить компаніям-дилерам. Серед них – ми – офіційний дистриб’ютор техніки таких всесвітньо відомих брендів, як Massey Ferguson, Challenger, Fendt, Gregoire Besson та офіційний ексклюзивний дилер американської компанії Caterpillar.

Придбати техніку – це ще пів справи. Головне – це навчитися правильно експлуатувати та обслуговувати її. Розуміючи це, наша компанія постійно проводить навчання серед операторів, сервісних інженерів та механіків тих господарств, де працює техніка вище перелічених брендів. Метою навчань є забезпечення їх базовими знаннями, ознайомлення з особливостями експлуатації техніки, а також підвищення професійного рівня.

Так, нещодавно на базі наших дилерських центрів пройшли дводенні навчання для фахівців агропідприємств Полтавщини, Одещини та Кіровоградщини, щодо експлуатації та обслуговування колісних тракторів марки Fendt 900 Vario. Серед присутніх були, як представники тих господарств, які нещодавно придбали трактор Fendt, так і ті, хто користується трактором даної марки уже кілька років поспіль.


Також, ми провели навчання для операторів, сервісних інженерів та механіків агропромислового холдингу «ІМК», на базі їх господарств в Кам’янець–Подільському та Прилуках.

«Можливість повторної покупки техніки в господарстві на 90% залежить від самого оператора, який на ній працює, тому важливо, щоб він добре освоїв навички експлуатації і міг професійно керувати агрегатом», – говорить регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавському, Сумському та Харківському регіонах - Андрій Заставнюк. – «Повинен відзначити, що колісний трактор Fendt 900 Vario вже встиг зарекомендувати себе з позитивного боку й сьогодні користується попитом серед полтавських агровиробників. Зважаючи на те, що дана модель нещодавно оновлена, навчання щодо введення його в експлуатацію проводимо вже вдруге. Передбачено воно як для операторів, так і для інженерів, які контролюють процес догляду за технікою даного бренду. У ролі викладачів виступають наші провідні механіки, які свого часу проходили навчання безпосередньо на заводі з виробництва тракторів Fendt».

Важливо, що на навчанні були присутні не лише клієнти компанії «Цеппелін», а й ті, хто придбав трактор Fendt в іншого дистриб’ютора. Крім того, участь для агровиробників була абсолютно безкоштовною.

«Якщо ми взяли відповідальність здійснювати роботу в Полтавському регіоні, то не повинні розмежовувати клієнтів щодо місць здійснення покупки», – зазначає Андрій Заставнюк. – «Тому, ми не акцентували увагу на тому, де саме був придбаний трактор. Головне завдання, яке стоїть перед нами – це забезпечити надійну його роботу в полі, а для цього потрібно надати максимальну кількість базових знань операторам, які приїздили».

Про ази введення в експлуатацію колісних тракторів Fendt 900 Vario розповів аграріям механік компанії «Цеппелін» - Василь Мельник. До слова, у компанії він працює протягом 10 років і проводить навчання фактично по всіх видах техніки, що представлені компанією «Цеппелін».

 

«Оновлена модель трактора Fendt 936 Vario досить насичена та має багато налаштувань», – розповідає Василь Мельник. – «Тому, ми надаємо операторам базові знання щодо вводу в експлуатацію цього трактора, а вже в полі переходимо від теорії до практики й забезпечуємо поглиблений курс знань індивідуально для кожного оператора. Для проведення навчань у нашому центрі передбачені спеціальні навчальні класи. Зазвичай, збираємо групи до 12 осіб – це оптимальна кількість для засвоєння поданого матеріалу. Безумовно, що навчання необхідні для операторів, адже доки вони не отримають базових знань – не зможуть навіть поїхати на тракторі, а про те, щоб здійснювати діяльність у полі навіть не може бути й мови».

У кінці навчального процесу кожен учасник склав залік, свого роду тестування, і отримав сертифікат про те, що пройшов курс «Введення в експлуатацію колісних тракторів Fendt 900 Vario», який забезпечує допуск працювати на даній техніці. Василь Мельник вручив 60 сертифікатів з управління технікою Fendt 900 Vario. А наш клієнт - агрохолдинг «ІМК» - направив на навчання близько 20 спеціалізованих операторів.


Василь Мельник розповів присутнім, що являє собою бренд Fendt, про його модельний ряд і в чому особливість даного трактора. Зупинився він і на технічних характеристиках агрегату, а також розглянув можливі неполадки і кроки щодо їх усунення.

Так, модель трактора Fendt 936 Vario, яку наша компанія представила в позаминулому році, унікальна своєю комплектацією та являється флагманом. Це, зокрема, незалежний передній міст, безступінчаста коробка передач Vario, двотурбінний двигун, що дозволяє йому максимально продуктивно працювати в полі.

Крім того, трактор оснащений кабіною на пневмоподушках, які значно полегшують роботу оператора і підвищують її ефективність. Також, однією з унікальних характеристик, якими володіє трактор, є противаги, які розташовані в передній його частині і мають загальну масу 2,5 тонни, та задні противаги, що розташовані на задніх колесах і важать по тонні кожна.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин