Про компанію

Конструктивні переваги самохідних обприскувачів Berthoud Bruin

Конструктивні переваги самохідних обприскувачів Berthoud Bruin

До головних конструктивних особливостей Berthoud Bruin відносяться:

1. Ідеальна стабілізація штанги AXIALЕ (патент Berthoud) на високій швидкості і на розворотах, на складному нерівному рельєфі, на пагорбах і схилах.

2. Вісь штанги знаходиться в центрі маси штанги. Штанга під час роботи завжди перебуває в горизонтальному положенні паралельно до поверхні ґрунту. Конструкція у вигляді ферми, на всій довжині штанги. Форсунки захищені конструкцією ферми. Можливість регулювання стабілізації штанги за допомогою натягування пружин (тільки в BERTHOUD). Запобіжний шарнір на кінці штанги, працює в трьох площинах. Чотирипозиційні форсунки револьверного типу.

3. Штанга розташована позаду. Менше коливань. Кабіна не забруднюється. Кращий огляд. Штанга, мотор і бак збалансовані так, що центр ваги знаходиться по центру обприскувача.

4. Двотурбінний насос OMEGA (патент Berthoud) – подвійний ефект відцентрової сили. Чесна продуктивність 550 л/хв за робочого тиску 3 атмосфери. Максимально можливий тиск до 8 атмосфер. Корпус із чавуну – це підвищена стійкість до корозії і можливість внесення КАС.

5. еPILOT (патент Berthoud) – багатофункціональний бездротовий джойстик. Керування штагами і секціями обприскувача як з кабіни, так і ззовні.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин