Про компанію

Корпорація AGCO презентувала сівалку Fendt Momentum

Корпорація AGCO презентувала сівалку Fendt Momentum

На початку року AGCO Corp презентувала свою революційну сівалку Fendt Momentum у Північній Америці. Грунтуючись на відгуках та очікуваннях, ця сівалка може стати поворотним моментом в галузі, це обумовлено вимогами до підвищення ефективності та точності укладання насіння.

Сівалка Momentum оснащена інноваційною системою SmartFrame, що представлена окремою копіюючою рамою з рядковими секціями, яка відхиляється на відстань до 68 дюймів (172 см), щоб забезпечити контакт рядкових секцій з грунтом.

«Ми відчуваємо, що це найбільш передова агрономічна сівалка в галузі», — наголосив Боб Крейн, старший віце президент і генеральний директор AGCO в Північній і Південній Америці, під час прес-конференції.

Нова сівалка оснащена трьома незалежними інтелектуальними секціями, які працюють в автоматичному режимі, гарантуючи, що рядки на кожній секції будуть підтримувати ідеальну глибину посіву. Запатентована гідравлічна система з сенсорним управлінням стежить за кутом нахилу паралелограмних кріплень рядкових секцій для автоматичного регулювання висоти рами, підтримуючи кріплення в горизонтальному положенні А фронтальне розміщення широких тандемних коліс, що йдуть по одній колії, виключає ущільнення рядів.

«Momentum розроблений для розміщення кожної насінини на оптимальну глибину і на оптимальну відстань одину від одної, незалежно від коливань вологості грунту, типу грунту, рівня залишків, рельєфу місцевості або робочої швидкості», — сказав Алекс Лундгрен, менеджер по продукції, Global Crop Care, Seeding & Tillage в AGCO.

При оснащенні опціональними насіннєвими трубами SpeedTube від компанії Precision Planting, Momentum може працювати зі швидкістю до 16 км/год.

Наприкінці лютого відбвся публічний запуск сівалки Fendt Momentum на виставці Commodity Classic в Техасі.

Вісім моделей сівалок 2021 року мають 16, 24, 32, 36 і 48-рядні конфігурації.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин