Про компанію

Культиватор Challenger STRIP-TILL CH7630 підвищує продуктивність

Одне із основних завдань агропромислового сектора України - підвищення ефективності виробництва продукції рослинництва. Важливу роль для вирішення цього завдання відіграє впровадження сучасних енерго- та ресурсозберігаючих технологій. Однією з них є стрічкова технологія обробки і вирощування сільськогосподарських культур - stripp-till. Вона поєднує переваги традиційного (оранки) та нульового (no-till) обробітку грунту, а тому приваблює багато сільськогосподарських підприємств.


За технологією stripp-till грунт обробляється стрічками шириною близько 20-25 см і глибиною до 32 см з метою розпушування, створення насіннєвого ложа і умов для його швидкого прогрівання. Відстань між центрами стрічок складає 70-75 см.

Переваги впровадження технології stripp-till:

  • збереження вологи в грунті;
  • економія добрив і пально-мастильних матеріалів;
  • підвищення родючості грунту;
  • протистояння ерозії грунту;
  • боротьба з ущільненням грунту.

Досягти підвищення ефективності із стрічковою технологією обробітку грунту допоможе якісна сільськогосподарська техніка. Культиватор Challenger STRIP-TILL CH7630 стане оптимальним рішенням для вашого підприємства. Робоча ширина моделі - 9,1 м. За раз техніка проходить 12 рядів з міжряддям 70 см. Одночасно з обробкою грунту в стрічку можна вносити сухі або рідкі мінеральні добрива. Дізнатися більше про модель можна в розділі Грунтообробна техніка.

 

Компанія Цеппелін Україна пропонує вам купити сільськогосподарську техніку Challenger у офіційного дилера. Переваги покупки: фінансування, гарантія та якісний сервіс. Якщо у вас виникли питання, зв'яжіться з менеджером Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь і допоможуть підібрати техніку з урахуванням особливостей вашого підприємства.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин