Про компанію

Лобове скло SmartGlass з проекційним дисплеєм від Valtra

Корпорація AGCO представила унікальну розробку - лобове скло Valtra SmartGlass з прозорим проекційним дисплеєм, яке буде встановлюватися на сільськогосподарські трактори Valtra.

Дисплей, розташований з внутрішньої сторони, проектує яскраву і точну картинку безпосередньо на лобове скло. Інформація, яка виводиться на дисплей, залежить від виконуваного завдання. Це може бути швидкість трактора, частота обертання двигуна, температура двигуна або гідравлічної системи, рівень пального, а також інформація про стан зовнішнього обладнання. Крім того, на дисплеї можуть відображатися такі дані, як, наприклад, інформація про абонента, що дзвонить вам на мобільний телефон.

В майбутньому дисплей буде підтримувати додаткові функції, а також з'явиться можливість виводити дані про системи точного землеробства AGCO Fuse.

Скло Valtra SmartGlass буде представлено в моделях серії N і T в якості опції Unlimited. Базовий функціонал Valtra SmartGlass планується вивести на ринок протягом 2018 року. Розширені функції стануть доступні пізніше.


Брендон Монтгомері (Brandon Montgomery), директор по продукту компанії Valtra:

«Під час роботи оператору доводиться звертати увагу на безліч різних речей. Він повинен контролювати навколишню ситуацію, стежити за обладнанням і результатами роботи, а також чітко уявляти собі поточний статус машини. Скло Valtra SmartGlass з прозорим дисплеєм відображає всю найважливішу інформацію в зручному для перегляду місці і тим самим сприяє підвищенню безпеки при управлінні трактором».

Джерело: http://www.valtra.ru

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин