Про компанію

Максимальна потужність від Valtra

Не має значення, обираєте ви синхронізований двигун компактних машин серії А, універсальні трансмісії Powershift модифікацій HiTech або Versu, зручну в експлуатації безступінчату трансмісію Direct або ж AVT - трансмісії Valtra дозволяють ефективно експлуатувати техніку тривалий час. Крім цього завдяки ним можна:

  • поступово змінювати напрямок руху;
  • перемикати передачі безмуфтовим способом.

valtra44.jpg

Універсальність трансмісій Powershift

Серія автоматизованих і програмованих опцій трансмісії дозволяють інтуїтивно керувати машинами Valtra, домагаючись потужності і точності, які потрібні для конкретних завдань.

Direct - це можливість плавного регулювання потужності

Безступінчаста трансмісія Direct створена розробниками Valtra. Трансмісія має 4 діапазони, що дає можливість налаштовувати систему на оптимальну передачу крутного моменту та потужності, необхідних для конкретних робочих операцій.

В результаті з'являється можливість досягати гарної продуктивності, зменшення витрат пального та збільшення терміну експлуатації трансмісії. Наявність чотирьох діапазонів дозволяє водієві обирати найбільш підходящий з них для кожної робочої операції і мінливих умов. Переваги:

  • за допомогою 4-х діапазонів забезпечується потужність на низьких швидкостях;
  • можливість функціонування в автоматичному або в ручному режимі;
  • налаштування під різні умови робіт.

valtra55.jpg

Трансмісія AVT

Впровадження безступінчастої трансмісії - ще один прийом, спрямований на збільшення загальної ефективності техніки Valtra. Трансмісію випускає концерн АGCO (Німеччина) і вона вже довгий час є лідером на ринку Європи в ніші великих машин. Популярність системи пояснюється широкими можливостями використання і, в першу чергу, економією пального. Зокрема, під час виконання робіт, що вимагають частих переїздів, трансмісійна система дає можливість транспортувати техніку на невисоких обертах. Переваги:

  • оптимізовані функції;
  • збільшена на 10% потужність;
  • оптимальний режим пересувань.
Детальніше про трактори Valtra: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/valtra/t/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин