Про компанію

MARS - мобільні сільськогосподарські роботизовані системи

Якби існував пристрій, який виконує посадку автономно? При цьому працює цілодобово і управляється з дому або офісу? Пристрій, який ретельно дбає про кожну рослину, щоб гарантувати сталий розвиток, економію енергії, часу і коштів? Такий робот став би в нагоді на вашому підприємстві?

 

Компанія Fendt в рамках науково-дослідного проекту представляє MARS (Mobile Agricultural Robot Swarms) - мобільні сільськогосподарські роботизовані системи.

Як це буде працювати?

Управління роботами здійснюється через додаток на комп'ютері або мобільному телефоні. Спеціаліст задає параметри поля, вказує кількість роботів, які будуть задіяні в роботі на ньому. Також оператор зазначає вид насіння, щільність і схему посіву. Програма сама розраховує траєкторію, за якою працюватимуть роботизовані пристрої, а також час, необхідний для виконання роботи. Після натискання кнопки активації, група роботів почне посадку автономно.

 

Навіщо це потрібно?

По-перше, легка вага роботизованих пристроїв дозволить мінімізувати тиск техніки на грунт. По-друге, дані про виконану роботу техніка передасть на хмарний сервіс MARS, де зареєструє місце висадки кожного насіння. Для зарядки і поповнення насіння роботи зможуть самостійно повертатися до логістичного пристрою.

У разі виходу одного робота з ладу, програма MARS автоматично перерахує схему завершення завдання, завдяки чому інші роботи групи забезпечать завершення роботи.

Надані технікою дані будуть доступні для технічного аналізу і вдосконалення процедури рослинництва. Знання точного часу і місця посадки рослини дозволяє контролювати його стан від посіву і догляду за врожаєм до збирання. Точна і своєчасна подача води або поживних речовин виводить точне землеробство на абсолютно новий рівень.

Перетворіть свою ферму в підприємство майбутнього з технікою Fendt!



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин