Про компанію

Massey Ferguson 8690 - ідеальне рішення для великого господарства

Для кожного сільгоспвиробника вкрай важливо, щоб в сезон робіт техніка демонструвала максимальну ефективність. Тому існує ряд критеріїв, на які потрібно звертати увагу при виборі машин аграрного призначення.

Потужність двигуна техніки повинна відповідати цілям її покупки. Якщо трактор працюватиме з широкозахватними знаряддями, то потужність силового агрегату машини повинна бути вище.

Під час проведення операцій на полі дуже важливо, щоб при перемиканні режимів роботи і швидкостей трактор не втрачав потужність. Тому друге на що потрібно звернути увагу, вибираючи машину, - коробка передач. Також варто враховувати, що від трансмісії залежить не тільки робоча потужність, але і витрата палива.

Комфортабельність операторської кабіни - ще один з найважливіших критеріїв, який слід враховувати при виборі трактора. Зручне сидіння, шумоізоляція, система клімат-контролю, кут огляду, розташування панелі навігації та інші "дрібниці" дозволять оператору працювати протягом зміни з максимальною ефективністю.

Виходячи з потреб сільгоспвиробників, компанія AGCO-RM пропонує трактор Massey Ferguson 8690. Техніка відповідає всім вищезгаданим критеріям і незамінна на ділянках з великими обсягами робіт.



Двигун

Шестициліндровий двигун AGCO POWER, обладнаний системою Common Rail 3-го покоління, дозволяє техніці розвивати потужність до 370 кінських сил і витримувати високі навантаження. Мотор обладнаний системою охолодження наддувочного повітря, завдяки чому трактор зможе демонструвати високу продуктивність протягом всієї робочої зміни.

Трансмісія

Трактор Massey Ferguson 8690 обладнаний безступінчатою коробкою передач, яка передає обертаючий момент двигуна без втрати потужності навіть в умовах повного навантаження. Така конструкція трансмісії забезпечує техніці оптимальну швидкість і плавний рух при мінімальних витратах палива.

Простота управління

Одна з особливостей трактора Massey Ferguson 8690 - простота експлуатації. Всі органи управління технікою розташовані таким чином, щоб звести до мінімуму зусилля оператора. Оскільки навантаження на нього знижене, він може залишатися продуктивним до кінця робочої зміни.



Унікальність тракторів Massey Ferguson ще й в трьохточечній навісці. Технологія дозволяє експлуатувати техніку з будь-яким навісним обладнанням, що робить її максимально універсальною. Таке поєднання сучасних конструкторських рішень, простота експлуатації, продуктивність і надійність роблять модель 8690 незамінною для великих аграрних підприємств.

Щоб дізнатися більше про трактор, зв'яжіться з компанією "Цеппелін Україна" - офіційним дилером AGCO-RM.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин