Про компанію

Massey Fergusonта ефективне управління парком машин



На ряду з великою кількістю переваг, які притаманні торговельній марці Massey Ferguson, окремої уваги заслуговують пропоновані виробником рішення, спрямовані на підвищення ефективності ведення бізнесу. Зручним і ефективним інструментом для цього є можливість управління парком техніки.

Так, власник техніки отримує можливість в режимі реального часу відстежувати місце розташування машин, оцінювати простої та ефективність використання наявних навісних знарядь. Можливість детального аналізу операцій, з урахуванням витрат необхідних на їх виконання, дозволить легко знайти проблемні місця і більш ефективно організувати процес роботи.

Компанія Massey Ferguson підтверджує на своєму обладнанні найвищий рівень реалізованих інноваційних технологічних рішень, здатних вивести управління бізнесом на принципово новий рівень. Нагородою фермеру стане зростання прибутку і продуктивності, за рахунок зниження виробничих витрат і підвищення врожайності.


Для управління фермою Massey Ferguson реалізує такі рішення:


Растрові дисплеї


Встановлений на приладовій панелі растровий дисплей забезпечує точний контроль пройденого шляху і величини обробленої площі.










CCD/Data 4


Інтегрований термінал повністю сумісний з ISOBUS і дозволяє з єдиного центру управління здійснювати контроль за всіма функціями машини. При використанні автопілота Auto-Guide 3000, термінал працює в якості дисплея. Використання видеорежима дає можливість дистанційно контролювати положення трактора і ефективність використання навісних знарядь.








ISOBUS


Дотримання даного стандарту дозволяє виконувати управління різними навісними знаряддями за допомогою одного терміналу. У машинах Massey Ferguson для цього використовується термінал трактора, що дозволяє скоротити число устаткування і полегшити роботу оператора









   Система AgCommand


За допомогою телеметричної системи AgCommand™ від корпорації AGCO, робота всього парку техніки стає максимально прозорою. Інноваційна система реєстрації точно відстежує положення і стан техніки з можливістю збору статистики і протоколювання даних.









Додаток AgCommand


Спеціальний додаток для рукою iPhone або iPad, надає можливість контролю за роботою обладнання з будь-якого місця. За допомогою програми можна давати кожній машині докладні навігаційні завдання.









Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин