Про компанію

Massey Ferguson MF 2270 XD – вже в роботі!

19 травня 2017 року компанія «Цеппелін Україна» разом із представниками компанії AGCO завітали в господарство ТОВ ПК «Зоря Поділля» (м. Гайсин, Вінницька область), щоб ввести в експлуатацію  прес-підбирачі Massey Ferguson MF 2270 XD.


Господарство ТОВ ПК «Зоря Поділля» з 2006 року займається вирощуванням цукрових буряків, зернових культур (всі види, крім соняшника). Має також молочне поголів’я худоби (1 тис. голів). Головний інженер підприємства Володимир Максименко розповів: через заплановану масштабну заготівлю сіна - гостро постало питання щодо заміни старих прес-підбирачів на більш сучасні, які могли б впоратися з великим об’ємом роботи. Вибір зупинили на прес-підбирачах Massey Ferguson MF 2270 XD. За словами інженера, серед основних характеристик, які шукали в майбутньому придбанні, були: міцність, продуктивність, максимальні розміри і вага тюка соломи.

"Щосезону оновлюємо техніку, купуючи новішу, кращу, потужнішу. Багато років співпрацюємо з командою компанії «Цеппелін Україна» - купували в них трактори, різні причіпні агрегати. Тому і за прес-підбирачами звернулися  теж до них. Це – серйозна і надійна компанія, робота якої перевірена десятиліттями, - розповів Володимир Максименко. – Прес-підбирач Massey Ferguson MF 2270 XD як найкраще відповідає усім нашим вимогам. Ключовими перевагами цих машин є: висока продуктивність і збільшена (в порівнянні з аналогами інших виробників) щільність тюка".



Керівництво господарства ТОВ ПК «Зоря Поділля» було задоволене результатами роботи новеньких Massey Ferguson MF 2270 XD. Розмір спресованих тюків становив 2400х1200х900 мм. Вага кожного коливалася в межах 790 - 840 кг.

Під час демонстрації Massey Ferguson MF 2270 XD був присутній сервісний інструктор компанії AGCO - Марк Гідней. Англієць, який вже більше 15 років працює в аграрній сфері України, зазначив, що саме прес-підбирачі Massey Ferguson – найбільш оптимальні для роботи з великим обсягом матеріалу та при нерівномірному його потоці (завдяки особливій торсійній підвісці).

  

Цей прес-підбирач високого тиску призначений для зниження транспортних витрат. В середньому він дає можливість спресувати на 15-20% більше матеріалу (в порівнянні з аналогами інших виробників) в тюки за рахунок збільшення щільності тюка. Додаткову щільність у тюкові вдається забезпечити завдяки масивному XD маховику, редуктору, поршню та інших елементів. Маховик створює необхідну інерцію та підтримує оптимальний для цього імпульс. Завдяки великій щільності тюка, їх можна використовувати у котельнях як альтернативний паливний матеріал, що суттєво знижує затрати на інші галузі в господарстві.

  

Наявність подрібнювача великого діаметру забезпечує високу пропускну здатність матеріалу. При цьому споживання потужності - мінімальне.

Всі моделі Massey Ferguson серії 2200 за бажанням можуть оснащуватися ріжучим механізмом з 19 ножами. Спеціальним важелем можна обрати три можливі довжини нарізки: 48, 96 або 192 мм.


Дізнатися більш детальну інформацію про можливості, переваги та технічні характеристики усієї лінійки Massey Ferguson ви можете у кваліфікованих спеціалістів компанії «Цеппелін Україна» за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин