Про компанію

Massey Ferguson – півторастолітній досвід та інновації

Безумовно Massey Ferguson являє собою один із всесвітньо визнаних брендів у сфері сільськогосподарського машинобудування. Компанія зародилася в далекому 1847 зусиллями канадського фермера Деніела Массея, невелика компанія була орієнтована на ремонт та виготовлення техніки для роботи на фермах поблизу Онтаріо. Через майже 50 років після заснування виробництво Массея об'єдналося з підприємством Алансона Харріса, який спеціалізувався на виробництві сільськогосподарського обладнання для живої тяги. Дане злиття стало доленосним, а подальше стрімкий розвиток спільної компанії дозволив їй зайняти лідируючу позицію в Канаді з виробництва спеціалізованої техніки для сільського господарства. Саме тут в 1938 році був випущений перший в світі повністю механізований зернозбиральний комбайн.

Свою звичну назву нинішня корпорація отримала в 1958 році в результаті ще одного доленосного кроку - об'єднання з Ferguson Limited. Плодом даного злиття стає випереджаюче свій час за техніко-експлуатаційними характеристиками трактор ТЕ-20, завдяки якому Едмонд Гілларі зміг дістатися до географічної точки Південного Полюса.



Через 20 років на світ з'являється нова модель Massey Ferguson 1505, яка стала першим у світі трактором, що використовував електронну систему для управління роботою механізму навішування, працюючим на електронному управлінні. Дані інновації стали ознаменуванням початку нового етапу в сільськогосподарській діяльності - економічного високоточного землеробства. Стрімкий розвиток компанії став можливим завдяки вдалому впровадженню в розроблювані машини передових технічних досягнень. Так вже в 1986 році з конвеєра сходять перші екземпляри «інтелектуальних» тракторів MF 3000, оснащені багатофункціональною системою електронного управління з приголомшливими на той час можливостями.



1994 рік став ще однією знаковою датою для Massey Ferguson, коли компанія увійшла до складу корпорації AGCO. Півтора десятка років наполегливої роботи принесли свої плоди, якими став запуск виробництва тракторів нового покоління MF 8600, що демонструють неперевершений рівень потужності при дивно економічному споживанні палива.



За період всієї своєї діяльності, компанії вдалося випустити більше 5 млн. Одиниць тракторної техніки і близько 0,5 млн. Збиральних комбайнів. Сьогодні під торговою маркою MF щорічно виробляється 200 тисяч тракторів, які знаходять застосування в аграріїв по всьому світу.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі  Massey Ferguson.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин