Про компанію

Massey Ferguson представив нову систему подрібнення ProCut

При виготовленні нової серії MF2200, об'єднуючої великі тюкові прес-підбирачі, провідний світовий виробник сільгосптехніки Massey Ferguson використовував передову систему подрібнення ProCut. Завдяки унікальним конструктивним особливостям ProCut, фахівці Massey Ferguson змогли забезпечити істотний приріст пропускної здатності прес-підбирачів, а, отже, і їх продуктивності. При цьому машини забезпечують ретельне і рівномірне подрібнення оброблюваного матеріалу і характеризуються більш простим доступом до вузлів, які вимагають регулярний огляд і періодичне технічне обслуговування.

Система оснащена ротором, на якому закріплені міцні пальці із загартованої сталі. Кожен ряд містить три секції з двома пальцями на кожній, які за допомогою болтових з'єднань закріплені на центральній осі. За допомогою консольно закріплених шнеків здійснюється рівномірна подача матеріалів на ротор по всіхй його робочій ширині. Такий підхід забезпечує підтримання оптимальної продуктивності, а при необхідності заміни окремих секцій, дана операція не зажадає великих витрат часу і ресурсів.


Окрему увагу виробник приділив ножам системи ProCat, ріжучі леза яких виготовлені зі зносостійкої вольфрамової сталі. Унікальна конструкція установки ножів за допомогою спеціального «магазина» з одного боку забезпечує ретельне і рівномірне подрібнення матеріалу по всій робочій ширині, а з іншого максимально спрощує огляд і обслуговування самих ножів.

Магазин містить дві секції ножів, кожна з яких окремо приводиться в дію гідравлічним приводом. Завдяки цьому оператор має можливість швидко вмикати/вимикати потрібну кількість ножів і гнучко регулювати ступінь подрібнення збираного в тюки матеріалу. Спеціальний захисний гідравлічний механізм відхиляє в бік блок ножів при попаданні в систему подрібнення сторонніх предметів.

Підвищена продуктивність нових прес-підбирачів вимагала від виробників виконати посилення трансмісії для забезпечення машини необхідною потужністю. Завдяки новому редуктору з фрикційною муфтою прес-підбирачі серії MF2200 демонструють 35-ти відсоткове збільшення крутного моменту.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин