Про компанію

Massey Ferguson: технології управління парком

Для підвищення ефективності управління бізнесом компанія Massey Ferguson пропонує власникам аграрних підприємств встановити програмне забезпечення, розроблене спеціально для техніки бренду.

Програма віддаленого управління парком дозволяє не тільки бачити місце розташування машини на карті, але і стежити за використанням навісного обладнання, а також контролювати витрати на використання техніки. Прості технологічні рішення підвищують якість виконуваних робіт, продуктивність та прибутковість, що сприяє більш високим врожаям та доходам.

Растровий дисплей

Інформація на растровому дисплеї приладової панелі дозволяє оператору точно управляти технікою, контролювати пройдену відстань і кількість обробленої площі. Завдяки отриманим даним з'являється можливість швидко і точно виставляти рахунок замовнику.

CCD/Data4

Термінал CCD / Data4, підвищує ефективність управління фермою за рахунок єдиного дистанційного контролю за двигуном, трансмісією і гідравлікою. Крім збору даних про стан техніки, система здатна запам'ятовувати конфігурації і відтворювати настройки для роботи машини на смузі розвороту.

ISOBUS

Технологічне рішення ISOBUS призначене для управління різними видами навісного обладнання тільки з одного терміналу. За рахунок цього спрощується робота оператора і зменшується кількість приладів в кабіні, що робить її максимально комфортною для працівника. Єдиний стандарт підключення навісного обладнання через роз'єм за стандартом ISO скорочує час і трудовитрати на його заміну. Так, виконання різних операцій стає максимально ефективним.

AgCommand™

Телеметрична система AgCommand незамінна для підприємств, які прагнуть оптимізувати роботу техніки за рахунок ефективного контролю стану машин. Функція збору статистики AGCO дозволяє формувати звіти про продуктивність і стан кожного трактора. Ці дані необхідні, щоб оптимально перерозподіляти техніку в залежності від майбутніх робіт і витрат на них.

На більшості останніх моделей Massey Ferguson програма управління парком, яка містить перелічені технології, встановлюється за умовчанням. Для установки програмного забезпечення на більш ранніх моделях слід звернутися в сервісний центр компанії Цепелін Україна.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин