Про компанію

Massey Ferguson збільшує продуктивність своїх комбайнів.

Massey Ferguson збільшує продуктивність своїх комбайнів за рахунок розширення функціональності.

Ряд конструктивних поліпшень і доробок, реалізований компанією Massey Ferguson при виробництві нових комбайнів серії MF Beta і MF Activa S, дозволив значною мірою збільшити функціональні можливості машин і добитися приросту продуктивності. Комбайни оснащені більш потужними двигунами і модернізованою системою управління, яка в поєднанні з підвищеним рівнем комфорту оператора забезпечує підвищення продуктивності при роботі з різними сільськогосподарськими культурами.



Всі комбайни нових моделей передбачають можливість комплектації жаткою PowerFlow, по праву вважається кращим в галузі рішенням. Ширина жатки становить 6,8 м для моделей серії MF Activa S і відповідно 7,7 м для MF Beta. Використання стрічкового транспортера в поєднанні з системою рівномірної подачі культур верхньою частиною вперед забезпечує суттєвої приріст продуктивності. Зокрема при збиранні олійного ріпаку продуктивність робіт збільшується до 73%.

На комбайни моделей MF Activa 7345 і MF Activa 7347, що відрізняються потужністю двигуна, за окремим замовленням може бути встановлений додатковий універсальний дільник MCS, за рахунок якого поліпшується якість обмолоту і виключається пошкодження соломи, а можливість установки різних барабанів дозволяє легко адаптувати комбайни для збирання різних культур.


Встановлювана на нові комбайни MF Activa S кабіна Proline спроектована спеціально для використання на машинах даної моделі і забезпечує максимальний ступінь комфорту оператора, простоту і зручність доступу до всіх функціональних можливостей обладнання.

Збиральні комбайни моделей MF Beta 7360 і MF 7370 оснащені відповідно п'яти- і шестіклавішнимі соломотрясами, які забезпечують приріст продуктивності. Встановлюваний на комбайнах серії MF Beta 7300 8,4-х літровий двигун AGCO POWER розвиває потужність 330 к.с. з можливістю майже 10%-го форсування потужності при розвантаженні.

На новітніх моделях MF Beta присутня нова опція AutoGuide XLS, що дозволяє реалізувати автоматичне управління машиною з точністю позиціонування до 50 мм. Це дозволяє домогтися оптимальної продуктивності і забезпечити мінімальну кількість проходів комбайна. Використовуваний на моделях MF Beta 7360 і MF 7370 передній міст передової конструкції ParaLevel дозволяє працювати на полях з крутизною ухилу до 20%.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин