Про компанію

Massey Ferguson запускає серії 5700SL і 4700

Компанія Massey Ferguson анонсувала випуск двох нових серій тракторів на 2016 рік: серію тракторів середнього класу 5700SL і надміцну серію 4700.

Представники компанії зазначають, що в минулому році виробником було випущено цілий ряд тракторів загального призначення. У цьому ж році компанія планує зосередитися на розробці більш потужних тракторів і нових моделей середнього класу.



Massey Ferguson 5700SL

Нова серія 5700SL розроблена в якості заміни для серії 5600. Моделі мають гарну маневреність і є зручними для використання в умовах обмеженого простору. Висока потужність дозволяє використовувати машини для заготівлі сіна, навантажувальних та інших сільськогосподарських робіт.

Серія включає в себе три моделі з потужністю від 110 до 130 к.с. Чотирициліндровий дизельний двигун з робочим об'ємом 4,4 л повністю задовольняє вимоги екологічних стандартів Tier 4 Final. Модернізована система уприскування палива покращує його згоряння з метою мінімізації викидів.

Завдяки системі електронного управління двигуном Sisu Tronic EEM 4 значно підвищується паливна ефективність. Електронна перепускна засувка турбокомпресора визначає необхідний рівень потужності для поліпшення відгуку двигуна і забезпечує високий крутний момент на всіх оборотах. Надійна трансмісія Dyna-4 з 16 швидкостями переднього і 16 швидкостями зворотного ходу відрізняється плавним перемиканням передач і високим рівнем надійності.

Кабіна моделей нової серії ідентична за розмірами представникам лінійки 7700 і оснащена високоякісним цифровим дисплеєм.



Massey Ferguson 4700

Як і представники старшої серії, моделі 4700 розроблені для забезпечення високого рівня продуктивності і ефективності при мінімальних операційних витратах. Потужність нової серії знаходиться в діапазоні від 80 до 100 к.с. в залежності від моделі.

Багато покупців відчувають потребу в нових моделях тракторів даного діапазону потужності для використання їх в традиційних польових роботах. Серія 4700 повністю відповідає цим потребам і відрізняється потужністю, витривалістю, простотою використання і лояльною ціною.

Моделі нової серії живляться від 3,3-літрового трьохциліндрового двигуна, що відповідає вимогам екологічних стандартів Tier 4 Final. Дизельний двигун з турбонаддувом оснащений безліччю опцій високотехнологічних двигунів серії 5700SL, в тому числі модернізованою системою впорскування палива під високим тиском і системою управління двигуном SisuTronic EEM4.

Більш детальна інформація про продукцію представлена в розділі трактора Massey Ferguson.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин