Про компанію

Місія виконана - Massey Ferguson 5610 підкорив Південний полюс!

Експедиція, що стартувала в кінці листопада з східно-антарктичної бази Novo Antarctica2 після тривалої подорожі в екстремальних умовах 10 грудня добралася до фінішної точці свого маршруту. Головним помічником учасників експедиції став трактор Massey Ferguson 5610 яким керувала 38-річна Манон Оссервоорт, іменована в широких колах не інакше як «Tractor Girl». Таким чином, відважна команда зуміла успішно повторити досягнення сера Едмунда Гілларі, який понад півстоліття тому в далекому 1958 року зумів на 3-х тракторах Ferguson TE20 підкорити Південний полюс.


Нагадаємо, що завдяки підтримці компанії Massey Ferguson протягом останніх 4-х років Манон Оссервоорт зуміла подолати на різних машинах даного виробника більше 38 тисяч кілометрів шляху по різних континентах. Остання експедиція показує що, знаменита «Tractor Girl» не боїться ставити перед собою фантастичні цілі, тим самим надихаючи людей по всьому світу до досягнення власних цілей.

Завдяки надійній роботі техніки та цілеспрямованості всіх учасників, весь шлях був пройдений за 17 днів, що виявилося на 5 днів менше запланованого терміну. Однак це зовсім не означає, що експедиція виявилася простою прогулянкою. За час, проведений в дорозі, команді доводилося долати різні непрості випробування, приготовані суворою природою Антарктики. В умовах постійного полярного дня учасники експедиції перебудувалися на 30-ти годинний день, а паузи в безперервному русі до поставленої мети були обумовлені винятково необхідністю зміни водіїв або проведенням планового обслуговування техніки. Таким чином, з моменту старту і до самого закінчення шляху двигун Massey Ferguson 5610 працював практично безперервно.

Складний рельєф суворого континенту змушував команду Antarctica2 долати то круті підйоми, то рівнини пухкого снігу, то метрові крижані гребені. При цьому температура повітря на одному з найбільш високогірних ділянок маршруту опускалася до -56 ° С, а пронизливий вітер лише посилював і без того не прості умови.

За словами директора Massey Ferguson Річарда Марквелла, нинішня експедиція, проведена в найсуворіших на планеті умовах, на практиці підтвердила неперевершену надійність, якою славиться продукція компанії Massey Ferguson.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин