Про компанію

Моделі 4700 від Massey Ferguson: більше, сильніше, тихіше

Коли випуск нової серії тракторів Massey Ferguson анонсували минулої зими, преса в сільськогосподарському світі була сповнена заголовками про неї і похвальними відгуками. В індустрії, нарешті, з'явився трактор загального призначення, який був розроблений для більш важких робіт, тягового зусилля, ресурсоємних застосувань, що вимагають більше сили і енергії, ніж є у звичайного трактора.

Випущені три моделі з різною потужністю, але всі вони оснащені найкращою в своєму класі базовою вагою для більшого тягового зусилля і кращої вантажопідйомності, не кажучи вже про чудову маневреність та стабільність. Але навіть з усією потужністю і силою, ці машини забезпечують виняткову ефективність використання і економію палива. Більшою мірою завдяки системі управління двигуном, яка автоматично регулює кожен аспект роботи.

  • MF 4707 - 75 к.с.
  • MF 4708 - 85 к.с.
  • MF 4709 - 95 к.с.

«Вони забезпечать роботу в більш комфортних умовах і більший термін служби техніки багатьом клієнтам, умови роботи яких далекі від ідеальних, - говорить Уоррен Морріс, менеджер маркетингу корпорації AGCO. - У порівнянні з іншими тракторами загального призначення, ця лінійка не тільки більше, але і тихіше».

Дизайн нових тракторів Massey Ferguson заснований на більш великій техніці. Результатом є трактор загального призначення з комфортом середнього класу. Крім того, як пояснює Морріс, рівень шуму в кабіні цих моделей дорівнює 75 дБ, що фактично нижче, ніж середньостатистичний телефонний гудок.


Як заявив менеджер маркетингу AGCO, пов'язувати високий рівень шуму тільки з навантаженням на слух водія - помилково. Шум також впливає на рівень втоми. Простора кабіна і відносна тиша допоможуть оператору бути не таким виснаженим в кінці робочого дня і залишатися максимально продуктивним протягом всієї робочої зміни.

Кабіни трактора Massey Ferguson доступні в двох варіантах - Classic і Deluxe. Обидва пропонують неперевершену видимість і консоль, яка зручно об'єднує всі основні елементи управління на правій стороні робочого місця оператора. Проте, версія Deluxe також включає в себе механічні поворотні сидіння з підлокітниками, телескопічну рульову колонку, внутрішнє дзеркало заднього виду, телескопічні великі бічні дзеркала, а також задній склоочисник. Є можливість замовити додаткову комплектацію на обидві версії кабіни.


Морріс стверджує, що з введенням нової лінійки 4700 і оновленням існуючих пропозицій серії 4600М, компанія Massey Ferguson тепер охоплює ринок тракторів загального призначення більше, ніж будь-який інший конкурент. Очікується, що незабаром новинка з'явиться в Європі.

Ознайомитися з доступною в Україні сільгосптехнікою Massey Ferguson можна ТУТ. Якщо виникнуть питання, звертайтеся до фахівців компанії "Цеппелін Україна" за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин