Про компанію

Модернізації габаритних тракторів Fendt для підвищення безпеки та комфорту

Модернізації габаритних тракторів Fendt для підвищення безпеки та комфорту

З 2014 року, коли вперше був представлений трактор Fendt 1000 Vario, він став самим затребуваним трактором у всьому світі. Приблизно 2000 машин цієї категорії були відправлені в 40 країн світу!

Fendt 1000 Vario – лідер на світовому ринку

Для забезпечення максимальної безпеки експлуатації Fendt пропонує регульовані оптичні дзеркала заднього виду. З такими пристроями водіям доступний ще більший огляд навіть при взаємодії з габаритними причіпними пристроями та в складних експлуатаційних умовах або на крутих поворотах. На корпусі розміщені допоміжні габаритні вогні для кращого розуміння при русі. Для ідеальної оглядовості і максимального комфорту всі дзеркала легко регулюються за допомогою терміналу. Ще краща видимість для всіх учасників руху забезпечена допоміжними відбивачами, сигнальними вогнями і попереджувальними знаками для габаритних транспортних засобів. З метою захисту трактора від угону або крадіжки пального, а також незаконного проникнення до двигуна, додатково можна купити кодовий ключ для дверей, систем запалювання, капота і дизельного бака.

Вдосконалений звук – інноваційний інформаційно-розважальний пакет

З трактором Fendt 1000 Vario опційно пропонується інформаційний розважальний пакет і додаткова аудіосистема разом з сабвуфером. Даний пакет складається з гучного зв'язку з вісьмома мікрофонами, впровадженими в стелю кабіни. За рахунок особливого розміщення мікрофонів забезпечується оптимальна якість звучання. З метою забезпечення комфортабельного обслуговування управління проводиться через термінал. Крім AM / FM можна включати зовнішні аудіо джерела за допомогою Bluetooth, USB і AUX. Дві антени в вікнах кабіни зі зміщенням на 90 градусів забезпечують надійний і якісний прийом.

Модернізації габаритних тракторів Fendt для підвищення безпеки та комфорту
Модернізації габаритних тракторів Fendt для підвищення безпеки та комфорту
Гусеничні трактори Fendt 900 Vario MT - ще більше зручності в експлуатації

Для моделей Fendt 900 Vario MT доступний джойстик з терміналом 10.4, який значно розширює функціонал управління техніки. Крім усього іншого, існують дві нові версії гідравлічних клапанів, які можуть застосовуватися для управління допоміжними гідравлічними опціями. Також джойстиком можна безпосередньо керувати круїз-контролем і швидкістю обертання, значно полегшуючи процес управління.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин