Про компанію

Ми знову найкращі!

Ми знову найкращі!

Ми знову кращі!

«Цеппелін Україна» була визнана кращим дилером компанії GREGOIRE BESSON на території СНД з продажу запчастин в 2012 році.

На сільськогосподарській виставці SIMA-2013 президент компанії GREGOIRE BESSON Патрік Бессон вручив диплом Кращого дилера GREGOIRE BESSON керівнику підрозділу продажів запчастин до сільгосптехніки Ігорю Бондаренко.

Також Патрік Бессон відзначив успішну співпрацю між нашими компаніями, а також високий професіоналізм співробітників департаменту сільськогосподарської техніки Цеппелін Україна.

Французька компанія GREGOIRE BESSON - один з лідерів у виробництві ґрунтообробної техніки, що спеціалізується на випуску плугів, дискових борін, культиваторів, ротаційних борін. Компанія налічує близько 380 співробітників по всьому світу і 6 заводів, розташованих у Франції, Німеччині та Італії. Філії компанії знаходяться в: Англії, Канаді, Польщі, Росії, Україні, Китаї, а широка дилерська мережа охоплює безліч країн світу.

«Цеппелін Україна» є дилером GREGOIRE BESSON  з 2005 року і пропонує техніку, запчастини та сервіс на всій території України.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин