Про компанію

На що здатен глибинний культиватор Farmet Digger?

На що здатен глибинний культиватор Farmet Digger?

Компанія Farmet завжди дотримується всіх принципів і правил експлуатації транспорту для того, щоб максимально ефективно і надійно справлятися із завданнями з обробки ґрунту та посіву. Саме таким було перше ґрунтообробне рішення – Kompaktomat, яке при доступній ціновій політиці та першокласній якості забезпечує найкращі умови за допомогою декількох маніпуляцій за один прохід.

Усвідомлюючи важливість термінів посіву та максимального застосування нестабільного ґрунту, близько 20 років тому була запропонована стратегія культивування та посіву за одну ходку. Цікаво, що на початку це була пшениця, ячмінь і ріпак, а вже потім і соя.

Нинішні гібриди та сорти відрізняються чудовим потенціалом врожайності, однак вони потребують відмінної підготовки не лише посівної подушки, але також й інших маніпуляцій.

Саме на збільшення якості головної обробки ґрунту в задані терміни націлена робота глибокорозпушувача Digger, який виготовляється в Чехії на виробництві Farmet. Не потрібно порівнювати оранку і глибоке розпушування. Кожен такий прийом має своїх прихильників і противників. Постійні продажу плугів і глибокорозпушувача не дають можливості вважати кого-небудь з них правими чи ні.

На що здатний Digger?

Пристрій може виконувати розпушування без змішування різних шарів ґрунту на глибину до 50 см. Необхідно також підкреслити наявність вирівнюючих дисків, що закривають підняті ґрунтом борозни. Разом з тим забезпечується рівномірність ґрунту для ефективної експлуатації котка. Забивання і розкладання залишків виконується набагато краще і оперативніше завдяки їх прекрасній взаємодії з ґрунтом. Для гризунів і комах точно так же будуть створені абсолютно інші, не настільки благополучні умови.

На що здатен глибинний культиватор Farmet Digger?
На що здатен глибинний культиватор Farmet Digger?

Як і все обладнання Farmet, Digger був розроблений відповідно до технології eXtra STEEL line, що забезпечує досить велику міцність рами та інших складових при невеликій масі. Крім відмінного подолання підвищених навантажень на вигин і кручення на найважчих і переущільнених полях, ми можемо надати допоміжну корисну функцію, що дозволяє зберегти дорогоцінний час.

Разом з головною обробкою ґрунту можуть вноситися сухі мінеральні добрива. Доступні дві глибини: 20 і 38 см.

Бункер ємністю 2000 літрів, вмонтований на міцну раму, забезпечує приголомшливу можливість мати відмінну продуктивність і мінімальний час для заповнення. Своєрідний апгрейд з розширеними функціональними можливостями.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин