Про компанію

На Вінничині провели «ТРАКТОР ФЕСТ» 2013!


Кращих механізаторів визначали 16 серпня 2013 року в Немирівському районі на Вінничині. На березі Південного Бугу, відбувся перший «Трактор-фест», що зібрав колег з двадцяти філій ПрАТ «Зернопродукт МХП», всього зібралось близько 500 осіб. Компанія Цеппелін Україна стала співорганізатором свята. Оскільки, більше п’яти років є надійним та постійним партнером ПрАТ «Зернопродукт МХП».

 

Мета тракторних батлів, насамперед, підтримання командного духу, заохочення професіоналів та мотивувати сільгосппрацівників до трудових звершень. До складу компетентного журі від Цеппелін Україна увійшли: І. Бондаренко – керівник підрозділу продажу запчастин с-г техніки; В. Загура – керівник підрозділу сервісу с-г техніки.


Конкурсна програма складалась з теоретичної частини та практичні змагання на швидкість. 71 кращих трактористів виборювали перемогу змагаючись в трьох категоріях: механізатор - трактор МТЗ-82FENDT 936 та добре знайомий гусеничний трактор Challenger MT865B.
 
 

Після заїздів свято продовжував кулінарний конкурс на найсмачнішу юшку, жартівливі змагання «Курячі перегони», «Яйцемет» та «Силомір». У фіналі «Трактор-фесту» дали нагороди переможцям. Серед призів – морозильні камери, плазмові телевізори та мотоцикли. Так золоту медаль, в категорії механізатор трактор Challenger MT865B, виборов механізатор з Немирівської філії Реформат Олександр; друге та трете почесні місця зайняли механізатори з Козятинської філії Царенко Віктор та Похальчук Леонід. Перше місце в категорії водій трактор FENDT 936 - Косюк Микола, Теплицька філія; срібним призером став – Храпко Вячеслав, Немирівська філія; бронзовим – Роговий Валерій, Бершадська філія. 
  
 
 
Пам’ятні призами від Цеппелін Україна також отримали механізатори – трактор Challenger MT800: Бурлака Олексій Миколайович та Стельмащук Микола Васильович. Це перші оператори в ПрАТ «Зернопродукт МХП», що вже більше восьми років працюють на нашій техніці. Та кращі помічники в експлуатації та ремонті техніки: Шагін Олександр Іванович (Інженер по експлуатації машино-тракторного парку); Діхтяр Віктор Володимирович (Головний інженер Гайсинської філії).


Перегони великих машин, обіцяють організатори, влаштують і наступного року. Цеппелін Україна дякую директорові ПрАТ «Зернопродукт МХП» Онуці Володимиру Володимировичу за запрошення та надану можливість стати співорганізатором заходу!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин