Про компанію

Надійне партнерство: ФГ «Плехів-Агро» стало щасливим власником трактора Fendt 1038 Vario

Перший покупець трактора Fendt тисячної серії на Полтавщині урочисто отримав ключі від представників компанії «Цеппелін Україна» та сертифікат на поїздку до Німеччини.

Щасливим власником компактного, маневреного, універсального і водночас потужного трактора стало ФГ «Плехів-Агро», яке успішно здійснює свою діяльність на Оржиччині. Fendt 1038 Vario виконуватиме основний масив польових робіт у господарстві, в обробітку якого знаходиться 1,5 тис. га землі. Варто зазначити, що ФГ «Плехів-Агро» спеціалізується на вирощуванні широкого спектра сільськогосподарських культур, зокрема кукурудзи, пшениці, ріпака, соняшника. Крім того, утримують тут і велике поголів’я свиней. Нині в господарстві закінчили збір соняшнику, вже посіяли ріпак, пшеницю, а зараз триває робота зі збору королеви полів – кукурудзи.


Ускладнює процес господарювання брак вологи, яка з кожним роком все більше стає в дефіциті, – говорить голова ФГ «Плехів-Агро» Ірина Нестеренко. – Цього року наш регіон потерпав від спеки як ніколи. Було, приїздять у Плехів полтавці й хваляться, що в місті пройшов дощ, а в нас і натяку на нього не було. Але, незважаючи на це, маємо непогані показники врожайності, адже технологія обробітку ґрунту в нашому господарстві спрямована на збереження вологи. Цього вдається досягати за рахунок використання сучасної техніки, завдяки якій за один прохід можна здійснити кілька операцій одночасно, що дає можливість не втоптувати землю, а отже, уберегти вологу, якої сьогодні так бракує.

Трактор Fendt протестували, оцінили, купили

Машинно-тракторний парк «Плехів-Агро» укомплектований переважно технікою іноземного зразка. Але наявні в господарстві трактори не дозволяють ефективно використовувати існуючі агрегати. Тому було прийнято рішення щодо придбання значно потужнішого трактора.

Ринок не стоїть на місці й постійно пропонує інноваційні рішення. Якщо ми прагнемо бути успішними, то повинні йти в ногу з часом, тому відвідуємо агровиставки, де постійно відкриваємо для себе щось нове, – продовжує Ірина Володимирівна. – Так, на одній із виставок познайомилися з представниками компанії «Цеппелін Україна», яка відома на аграрному ринку як офіційний дистриб’ютор техніки таких всесвітньо відомих брендів, як Fendt, Massey Ferguson, Challenger, Gregoire Besson, Berthoud. Коли мова зайшла про трактор, то менеджери компанії розповіли про переваги Fendt і запропонували протестувати його в нашому господарстві. Ми погодилися і на власні очі побачили, як агрегат працює в полі, та оцінили його потужності, а згодом вирішили придбати модель тисячної серії.

   

Чому обрали саме цю модель?

Fendt 1038 Vario – найкращий, що там говорити, і в жодне порівняння з тракторами інших виробників не йде! Скажу відверто: перш ніж його купити, ми ретельно вивчали трактори інших брендів та аналізували пропозиції компаній-дилерів. Зрозумівши, що трактор саме цього виробника вирізняється своєю універсальністю, зупинили свій вибір на Fendt 1038 Vario, який оснащений усім необхідним для ефективного господарювання. Підкупили й умови придбання, які запропонували в «Цеппелін Україна». Хоча з менеджерами компанії ми зустрічалися всього кілька разів, а складається враження, наче знайомі не один десяток років.

Fendt задовольнить вимоги сучасного аграрія

Привітати власників із чудовою, а головне – необхідною в господарстві покупкою приїхали менеджер із розвитку бізнесу корпорації AGCO - Олексій Копилов, керівник відділу продажу сільськогосподарської техніки Компанії Цеппелін Україна - Дмитро Баранов, фахівець із продажу с/г техніки в Полтавській, Сумській та Чернігівській областях - Віталій Мердух. В урочистій обстановці вони вручили Ірині Нестеренко ключі від іноземного красеня.

Трактор Fendt тисячної моделі офіційно з’явився на українських полях із квітня цього року, – говорить Олексій Копилов. – Стосовно Полтавщини, то «Плехів-Агро» – одне з перших фермерських господарств, яке придбало дану модель. Загалом тисячна серія запропонована в чотирьох різних сегментах потужності: Fendt 1038 Vario – 396 к. с.; Fendt 1042 Vario – 438 к. с.; Fendt 1046 Vario – 470 к. с.; Fendt 1050 Vario з максимальною потужністю 517 к. с.

Трактор має суттєві відмінності від своїх попередників та інших виробників. Якщо говорити зокрема про 1038-у модель, то вона оснащена низькообертовим двигуном об’ємом 12,4 л із основним робочим діапазоном від 1100 до 1500 обертів за хвилину. В даній моделі цікаві рішення щодо системи охолодження – вона винесена вперед, а отже, вентилятор контролюється абсолютно незалежним гідравлічним приводом, а також є можливість окремо регулювати швидкість обертів вентилятора від обертів двигуна. Крім того, трактор оснащений новою трансмісією Vario Drive та незалежним переднім мостом. Усе це покращує щеплення з ґрунтом при виконанні польових робіт, сприяє економії пального і, звичайно, покращує тягові характеристики трактора, а в результаті - підвищує його продуктивність.

У даному господарстві купили трактор версії Profi+, яка передбачає систему автоматичного управління. Вона дозволяє використовувати в тракторі систему точного землеробства, посекційне відключення, диференційоване внесення та багато інших функцій, які сьогодні, на нашу думку, є вигідними і дуже корисними при ефективному господарюванні.

   

Чи змінилися вимоги аграріїв до техніки протягом останніх кількох років?

Із кожним роком вимоги аграріїв щодо якості, точного землеробства, економії підвищуються. Сьогодні кожен рахує витрати і прагне максимально ефективно використовувати придбану техніку, - розповідає Олексій Копилов. В цьому плані Fendt відповідає всім критеріям та вимогам, які висуває сучасний господар, адже пропонує завжди нові розробки та вигідні рішення в землеробстві. До речі, нещодавно я повернувся із заводу-виробника, який розташований у Німеччині, та поспішаю повідомити, що вже в кінці цього року буде випущена тисячна за ліком модель тисячної серії. Це свідчить про великий попит на цей трактор і його успіх на ринку. З упевненістю можу сказати, що за ним майбутнє!

«Якби такі трактори були 40 років тому, то працювали б і горя не знали»

Разом із трактором ФГ «Плехів-Агро» придбало і розширену гарантію від виробника, яка забезпечує його обслуговування упродовж трьох років, (передбачена на 6000 мотогодин). Перш ніж сісти за кермо, механізатори успішно пройшли навчання і вже працюють на новому тракторі в полі.

Введенню в експлуатацію і навчанню операторів відводиться в компанії «Цеппелін Україна» одне з вагомих місць, – наголошує Віталій Мердух. – Після придбання техніки наші сервісні інженери приїздять у господарство і проводять навчання механізаторів, а в протилежному разі оператор просто не допускається до роботи. Адже техніка унікальна і для того, щоб на ній працювати необхідно мати базові знання і навички.

Механізатор ФГ «Плехів-Агро» Микола Вовк, у підпорядкуванні якого тепер знаходиться Fendt 1038 Vario, оцінює його роботу на відмінно.

Та якби такі трактори були 40 років тому, то працювали б і горя не знали! Тоді доводилося цілісінький день проводити в запиленій кабіні, де все шумить, гуде, а про комфорт не могло бути й мови. Після закінчення роботи виходив із кабіни такий замурзаний, що ой-ой-ой!.. – пригадує Микола Тимофійович. – Відтоді, звісно, багато що змінилося. Працювати сьогодні на сучасній потужній техніці – одне задоволення. Ви тільки зазирніть у кабіну цього красеня – вона простора, є система кондиціювання, прекрасна шумоізоляція…


Варто додати, що «Цеппелін Україна» пропонує аграріям хороші програми лояльності з придбання техніки. В цьому напрямку компанія тісно співпрацює з різними банківськими установами, внаслідок чого агровиробник може отримати вигідні фінансові ставки як у валюті, так і в гривні, які суттєво відрізняються від ринкових.

До кожного клієнта компанія передбачає індивідуальний підхід, а отже, забезпечуються ті умови, які вигідні в першу чергу аграрію, – зауважив Дмитро Баранов. – Ідеться зокрема про комплектацію, відтермінування платежу і таке інше. Словом, робимо все для того, щоб клієнту було комфортно з нами працювати. Зважаючи на те, що ринок сільськогосподарської техніки сьогодні дуже насичений, відповідно конкуренція велика, нам треба бути доволі гнучкими.

Співробітники «Цеппелін Україна» подякували голові ФГ «Плехів-Агро» Ірині Нестеренко за те, що обрала компанію своїм партнером та вручили їй сертифікат на поїздку до Німеччини з візитом на завод-виробник.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин