Про компанію

Надійність від першого до останнього гектара

Фіксована або складна рама

Кукурудзяні жатки Quasar виробляються у фіксованому виконанні від 8-ми до 18-ти рядів і в складному виконанні від 5-ти до 12-ти рядів. Обидва варіанти забезпечують максимальний комфорт на дорогах: компактність, стабільність при перевезенні і відмінна оглядовість.

Міцність і легкість, стійкість до впливів і відсутність корозії: використовуваний для подільників і обшивки полімерний матеріал показує зразковий результат в будь-яких умовах збирання. Використання технічного полімеру забезпечує безперервну подачу матеріалу.

Листя і стебла легко подрібнюються навіть в найскладніших погодних умовах. Полімер поглинає удари і мінімізує втрати зерна і качанів, навіть при найвищій швидкості збирання. Quasar показує свої найкращі якості навіть в екстремальних умовах. Властивості використовуваного матеріалу допомагають як при умовах поваленої культури, коли необхідний максимально низький рівень підбору, так і при пересушеній культурі, коли потрібно забезпечити безперервність подачі.

  

Рівномірна і безперервна подача

Подільники і обшивка жатки повністю відкидаються, забезпечуючи швидкий доступ до всіх вузлів і агрегатів. Завдяки ексклюзивній системі регулювання, наконечники можуть встановлюватися під різними кутами. Шнек великого діаметру з перехресною спіраллю забезпечує безперервну подачу матеріалу без втрат навіть у найнесприятливіших умовах жнив. Привід шнека виконаний у вигляді необслуговуючої коробки передач в масляній ванні з суцільнолитого алюмінію. Опціональні бічні шнеки дозволять легко і без втрат зібрати культуру.

Перша жатка з інтегрованим нижнім стеблеподрібнювачем. Нижній стеблеподрібнювач інтегрований в привід кожного ряду жатки, а не є додатковим компонентом. Така конструкція мінімізує втрату потужності і дозволяє досягти небувалої якості подрібнення. Подрібнювач може бути підключений або відключений безпосередньо оператором.

Конструкція і профіль вальців початковідокремлювача, так само як і приводний редуктор, є родзинкою жатки Quasar і виділяє її серед конкурентів. Опціональні придавлювачі стерні захистять шини вашого комбайна від пошкоджень.


Функціональність і гнучкість для кожного завдання

Жатки Quasar, що агрегатуються з будь-яким комбайном і випускаються для будь-якого міжряддя від 45 до 100 см, здатні задовольнити будь-які потреби вашого підприємства. У разі купівлі нового комбайна буде досить замінити адаптер.

Дізнатися більше про техніку Capello можна за телефоном 0 800 300 350. Спеціалісти компанії Цеппелін Україна з радістю дадуть відповіді на всі ваші запитання.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин