Про компанію

Надійні партнери компанії Цеппелін Україна

Надійні партнери компанії Цеппелін Україна
AGCO

Корпорація AGCO займає лідируючі позиції по виробництву сільськогосподарського обладнання та запасних частин в усьому світі. Широкий асортимент технічних проєктів, інженерна майстерність та прагнення до задоволення запитів клієнтів роблять компанію хорошим і надійним компаньйоном. Повний ряд моделей цілої лінійки продуктів компанії AGCO реалізується через торгову мережу, яка включає більш ніж 3900 доларів по всьому світу. На ваш вибір пропонується великий асортимент техніки для сільськогосподарської сфери, що включає в себе трактори, комбайни, спеціальну техніку для заготівлі сіна та інше. Продукти AGCO виробляються під назвою маси торгових марок, наприклад, таких як Fendt та Valtra.

Valtra
Bourgault

Bourgault Industries Ltd. є лідером за передовими технологіями землеробства, націленим на проєктування інновацій для великих господарств. Сівалки даного бренду зроблені відповідно до нормативів обладнання Bourgault: оригінальний пристрій, ефективний розподіл продукту, що дозволяє скоротити виробничі витрати. Про високу якість Bourgault ходять легенди. Продукція даного бренду вже давно є еталоном відмінної якості і прикладом для наслідування компаній конкурентів.

Bourgault
Gregoire Besson

Gregoire Besson – лідер з виробництва ґрунтообробної техніки, визнаний на світовому масштабі. Величезний асортимент обладнання дає можливість вибрати потрібну техніку, що оптимально підходить для певних умов експлуатації, оскільки кожна місцевість має свій різновид ґрунту та кліматичні особливості.

Плуги Gregoire Besson відрізняються від конкурентних аналогів здатністю адаптації до важких умов експлуатації, легкістю роботи і маневреністю. Регулярна робота над підвищенням рівня якості обробки ґрунту та стовідсоткова безвідмовність – безсумнівні переваги Gregoire Besson.

Gregoire Besson
Farmet

Компанія Farmet a.s. являє собою чеську компанію, що стрімко розвивається і спеціалізується на проєктуванні, виготовленні, реалізації та обслуговуванні сільськогосподарського обладнання для обробки ґрунту й посіву, а також техніки для переробки олійних культур, рослинних олій і виготовлення кормів.

Покупцям доступні посівні комплекси FALCON, культиватори KULTIS, техніка для обробки ґрунту KOMPAKTOMAT.

Farmet
Krampe

До своєї діяльності компанія приступила в 1981 році. Надійною основою для виробництва перших одноосьових бункерів послужили зламані вантажні машини. На сьогоднішній день ця компанія є лідером з виробництва бункерів сільськогосподарського спрямування. Відомим девізом компанії є «Висока якість на колесах».

Krampe
Rabe

Організація Rabe заснована в 1889 році й сьогодні входить в топ лідерів з виготовлення та постачання техніки для всіляких систем обробки ґрунту та сівби. Причіпне та навісне обладнання використовується в якості техніки для поверхневого внесення добрив. Результативність роботи добрив заснована на грамотному розподілі. Фахівці Rabe створили неповторну систему розкидання і розподілу різного типу добрив.

Rabe
Capello

Capello – виробник, який займається виготовленням обладнання для збирання зернових культур. Систематичний аналіз та оновлення знарядь виробництва призводять до все більш сучасних технічних рішень, які суттєво полегшують роботу і роблять її більш продуктивною. Наразі організація Capello є виробником повного спектру кукурудзозбиральних жниварок, що реалізуються в усьому світі.

Capello
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин