Про компанію

Нагорода за безпеку поставок для AGCO

Після отримання нагороди "Excellence in eSolutions" за інноваційний та комплексний підхід до управління ризиками поставок в 2015 році, корпорація AGCO удостоїлася титулу в номінації "Безпечний ланцюг поставок". Сертифікат присудила асоціація управління матеріальними потоками, закупівель і логістики (BME). Ця провідна європейська компанія володіє міжнародним правом оцінювати й нагороджувати підприємства за організацію систем поставок.

Нагорода за безпечний ланцюг поставок свідчить про те, що по всьому світу клієнти компанії AGCO, а також її дилери можуть розраховувати на своєчасну доставку техніки, обладнання та запасних частин. Така організація логістичних процесів не дає можливості допустити простій робіт, що, безсумнівно, є одним з найважливіших критеріїв вибору дилера техніки. Компанія "Цеппелін Україна", на яку поширюються стандарти організації робочого процесу AGCO, підходить до питань доставки не менш відповідально. Тому здійснюючи покупку, ви можете бути впевнені в своєчасному виконанні всіх зобов'язань.

"Сертифікат" Безпечний ланцюг поставок" показує, що AGCO успішно поєднує дві найважливіші функції: закупівлю та стратегічне планування, завдяки чому істотно зміцнює взаємини з постачальниками і клієнтами", - пояснив Ян Тайссен, директор відділу Стратегії в AGCO.

"Надійний та стійкий ланцюг поставок має життєво важливе значення для наших операцій", - пояснив Джейк Стоун, менеджер AGCO. "Наш підхід суттєво допомагає зберегти імідж AGCO, а також підтримувати прибутковість і рівень продажів. Хоча отримана оцінка висуває на перший план необхідність продовжувати, вдосконалювати і оптимізувати систему поставок надалі."

Йосип Томашевич, віце-президент AGCO і головний директор із закупівель додав: «Нагорода - це важливий крок вперед при створенні найбільш пружного і конкурентного ланцюжка поставок в сільськогосподарській галузі. Наші ініціативи являють собою значну цінність для компанії і наших партнерів при створенні конкурентних переваг. Відповідно, ми також очікуємо, що всі наші постачальники приєднаються до цієї роботи і підтримають AGCO в створенні безпечного ланцюга поставок на всіх рівнях ".


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин