Про компанію

Науково-практичний семінар «Інноваційні технології сервісу сільськогосподарської техніки»

В рамках підготовки формування стратегічного партнерства Цеппелін Україна та Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України), деканат і рада молодих вчених механіко-технологічного факультету запросили спеціалістів Цеппелін Україна прийняти участь в заходах, приурочених до святкування Днів науки-2016.

Компанія Цеппелін Україна завжди із задоволенням передає молодим спеціалістам свій передовий виробничий досвід та розповідає про інноваційні інженерні підходи висококваліфікованих спеціалістів. 1 листопада студенти магістратури НУБіП спеціальності "Механізація сільського господарства" вже побували з екскурсією на виробничих площадках компанії.

Наразі, Валерій Загура - керівник підрозділу сервісу відділу сільськогосподарської техніки Цеппелін Україна та спеціалісти відділу прийняли запрошення завітати до навчальних аудиторій та провести для студентів 4 курсу бакалавратури напряму «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» науково-практичний семінар.

  

В ході семінару молоді аграрії знайомились із сучасною лінійкою сільськогосподарської техніки, особливостями виробничих потужностей компанії Цеппелін Україна та інноваційними технологіями сервісу. Також студенти дізнались про налагоджену та розгалуджену сервісну мережу компанії на території України.

Наприкінці зустрічі, Валерій Загура провів бліц-опитування. Студенти-переможці отримали фірмові подарунки від компанії Цеппелін Україна.

  

Більше фотографій із семінару «Інноваційні технології сервісу сільськогосподарської техніки» перегляньте у Фотогалереї.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин