Про компанію

Навантажувач CAT TH306D - вражаюча потужність і високий рівень комфорту для оператора

Телескопічний навантажувач TH306D - компактна модель, розроблена спеціально для сільськогосподарських робіт, при виконанні яких необхідна машина з високою маневреністю, здатна працювати як у невеликих спорудах або під навісами для худоби, так і мати потужність і вантажопідйомність звичайного навантажувача з телескопічною стрілою. Новий TH306D дозволяє виконувати ряд завдань, наприклад, завантаження самоскидів, транспортування зерна, укладання тюків та інші роботи на фермі, а також оснащений гідростатичною коробкою передач, потужною гідравлікою, відрізняється неперевершеним рівнем комфорту при водінні, простотою технічного обслуговування та ексклюзивним адаптивним індикатором поздовжньої стійкості Caterpillar.

CM20160819-27128-47647.jpeg

Вузька рама і компактний діаметр повороту наділяють TH306D неперевершеною маневреністю в умовах обмеженого простору, а вражаючі характеристики при проведенні вантажно-розвантажувальних робіт - висота підйому 5800 мм, максимальний виліт вперед 2800 мм і номінальна вантажопідйомність 2800 кг - дозволяють цій моделі справлятися навіть з найскладнішими роботами. Щоб підвищити універсальність навантажувача TH306D, його можна укомплектувати широким асортиментом навісного обладнання, наприклад, вилковими захватами для піддонів, тюкоукладальниками, навозними вилами і різноманітними ковшами.

Вдосконалений Z-подібний механізм важеля, що забезпечує швидкість і ефективність повороту пристрою для заміни навісного обладнання, відмінно підходить для робіт із ковшем, а стандартний ручний або опціональний гідравлічний пристрій для зміни навісного обладнання, забезпечений інтерфейсом Cat IT, робить заміну обладнання швидкою і простою. Крім того, оголовок стріли обладнаний стандартним допоміжним гідравлічним контуром для навісного обладнання. Гідравлічна система TH306D використовує технологію уповільнення циліндрів, яка покращує амортизацію при висуванні секцій стріли.

CM20160819-27128-51288.jpeg

TH306D оснащений паливо ефективним 4-циліндровим двигуном об'ємом 3,6 л і потужністю 74,4 кВт (100 к.с.). Гідростатична коробка передач має два діапазони переднього/заднього ходу (F/R), які можна вибирати під час руху, і конструкцію, що забезпечує плавність і ефективність роботи як при використанні встановленого спереду навісного обладнання, так і при буксируванні важких вантажів. Повнопривідна модель TH306D забезпечена надміцними мостами з маточинами планетарного редуктора та переднім диференціалом підвищеного тертя. Також для TH306D доступний широкий асортимент шин, що дозволяє пристосувати цей навантажувач для тієї чи іншої області застосування з метою оптимізації продуктивності та терміну служби шин.

CM20161215-15057-31641.jpeg

Навантажувач TH306D оснащений надійною гідросистемою з шестерним насосом, що забезпечує швидкість відгуку для всіх функцій стріли. Для адаптивної системи індикатора поздовжньої стійкості доступний пасивний режим, що дозволяє гідравлічній системі продовжувати функціонувати в нормальному темпі та без перебоїв, коли машина працює із вимкненим гальмом стоянки. Завдяки цій інтелектуальній функції вам не доведеться натискати на перемикач блокування або від'їжджати назад від матеріалу для повторної активації гідравлічних функцій.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин