Про компанію

Навантажувачі Caterpillar для сільського господарства

Модель TH357D була розроблена з метою здійснення найскладніших завдань на фермі. Значення вантажності варіюється в межах від 3500 до 4000 кг, а висота підйому розрахована на 7 000 - 9 800 мм. Двигун і потужні характеристики дозволяють досягти високої продуктивності та паливної результативності при виконанні робіт будь-якого виду складності. Конструкція даної моделі забезпечує оперативну роботу гідравлічної системи, високий рівень комфорту при управлінні, легкість виконання систематичних дій.

Модель справляється з будь-якими функціями. Не виникає ніяких проблем з тим, щоб, наприклад, прибрати в сараї, завантажити причіп і т.д. Пропонується величезний вибір навісної техніки, що включає в себе кігтевий захват, ковші та інше. Стандартний пристрій заміни навісного обладнання ручним або гідравлічним способом, оснащення інтерфейсом Cat IT, значно спрощують заміну обладнання, а завдяки високопродуктивній Z-подібній системі вдається досягти оптимального зусилля відриву й ефективності ковша. Крім цього, існують задні зчіпні пристрої, що забезпечують навантажувачу можливість буксування і розширюють його функціонал ще більше.


Силова передача і гідравліка

Стандартний набір моделі TH357D включає в себе двигун Cat C3.4B потужністю 83 кВт. Щоб вирішувати завдання, які передбачають більшу потужність, використовується двигун Cat С4.А ACERT.

Високоміцна коробка передач з перемиканням під навантаженням 6F / 3R, що використовується на навантажувачі, задає максимально точні діапазони передач для різних цілей. Система повного приводу характеризується суперміцними мостами, переднім диференціалом і гальмівною системою, яка діє на два мости, що дозволяє в рази підвищити рівень безпеки. Крім усього іншого, за рахунок величезного переліку шин Ви можете застосовувати дану техніку з тією чи іншою метою і таким чином оптимізувати продуктивність.

Система гідравліки з закритим центром, регулюванням по навантаженню, продуктивним аксіально-поршневим насосом і клапанами розподілу гарантує оперативний відгук і забезпечує оптимальний тиск і витрати, які потрібні для економічного функціонування. Базова версія включає в себе оголовок стріли, оснащений гідравлічним контуром для навісної техніки. Крім цього, доступні передній додатковий контур і спеціальний контур для задньої частини транспорту. Для того, щоб забезпечити оператору максимальний комфорт, система гідравліки використовує функцію уповільнення циліндрів, що поліпшує амортизацію в ході висування секції стріли.


Робоче місце оператора

У кабіні оператора є універсальний джойстик з можливістю управління коробкою передач і керування додатковими опціями. Приладова панель характеризується ергономічним розміщенням елементів управління й сучасним світлодіодним дисплеєм, де показується інформація про паливо та швидкості. У процесі перемикання вил і ковша змінюється час реакції системи гідравліки з метою забезпечення потужності та чіткості. Система обігріву забезпечує підтримку комфортної температури у кабіні в холодну погоду, є також система охолодження повітря.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин