Про компанію

Найкращі умови роботи в операторів тракторів Fendt!

Панорамний огляд

Місце оператора оснащено в комфортабельній кабіні x5, яка справді захоплює оглядом і простором через величезні віконні конструкції. Завдяки автоматичному кондиціонеру забезпечується комфортний мікроклімат, а насолоджуючись прохолодними напоями з термоса, ви можете втамувати спрагу в спекотний день. У зимову пору року сидіння з підігрівом забезпечує особливий комфорт. В кабіні також є ергономічне місце для напарника.


Багатошарове скло забезпечує надійну безпеку

Лобове скло Fendt 900 Vario вироблено за багатошаровим принципом. Торгова марка Fendt ввела цю революційну новинку в обладнання з метою забезпечення безпеки та комфорту оператора і пасажирів. У момент ушкодження скло не розсипається, а тримається на захисті. Зелена смуга по верхній частині скла забезпечує захист від засліплення світлом. Лобове скло оснащено системою електричного підігріву.

Комфортабельні сидіння і безліч зручних пристроїв

Пневматична підвіска зменшує вібрації до мінімуму і задає високий рівень комфорту в процесі руху. Поєднання незалежної підвіски коліс переднього моста, пневматичної підвіски кабіни, а також активної підвіски водійського крісла є передовим рішенням керування. Зносостійке шкіряне покриття надає робочому місцю солідний вигляд. Безліч інших дрібниць, таких як холодильник, спеціальні відсіки для зберігання речей та інше створюють особливу обстановку і забезпечують високий рівень комфорту.

Склоочисник з кутом охоплення 300°

Збільшує видимість і забезпечує чистоту поверхні скла в найнесприятливіших експлуатаційних умовах, що дозволяє переглядати всю передню зону трактора і колісні арки.


Повноцінний огляд

Розміри 900 Vario у фронтальній області були зменшені з метою забезпечення необхідного огляду. Капот створений вузьким, що забезпечує максимальну видимість колісних арок і переднього навісного обладнання.

Пост реверсивного керування - легко та оперативно

З метою збільшення простору Fendt пропонує універсальний пост реверсивного керування. Щоб розвернути на 180 градусів місце водія спільно з рульовим колесом і органами управління необхідно виконати кілька нескладних дій.

Ергономічні крісла та допоміжні пристрої

Крісло «Super Comfort» обладнано пневматичною підвіскою, підлокітник можна з легкістю регулювати.


Трьохточкова підвіска

Підвіска з пневматичними пружинами знижує вібрації кабіни. Істотна відмінність по висоті і величезний проміжок між пружинними деталями x5 зводить нанівець розгойдування кабіни і задає максимальний рівень комфорту.

Єдина панель керування

Fendt не змінює принципам стратегії єдиної панелі керування. У підсумку в одному терміналі вийшло інтегрувати особливий набір опцій. Горизонтальний інтерфейс меню і позбавлений відблисків екран дозволяють оператору швидко увійти в курс справи і зрозуміти принцип роботи Varioterminal. Дисплей з високою роздільною здатністю нагадує сучасні екрани гаджетів і гарантує автоматичну адаптацію індикаторів до навколишнього освітлення. Антибліковий режим робить взаємодію з терміналом зручним і комфортним.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин