Про компанію

Неперевершені переваги зернозбиральних комбайнів Fendt Ideal

Неперевершені переваги зернозбиральних комбайнів Fendt Ideal

Не втрачайте час

Швидке підключення – це економія часу, який ви можете використати на збирання врожаю. Fendt Autodock забезпечує автоматичне підключення навісних приладів за лічені секунди, демонструючи еталонну легкість користування. Нема потреби залишати водійське крісло. Чотири гідравлічні циліндри самі завершують процес підключення. Циліндр, що знаходиться посередині рами елеватора рослинної маси, надійно фіксує навісні прилади. Висуваються дві муфти для під’єднання ВВП. Універсальна муфта під’єднується завдяки Autodock™ окремо. Цифрова мітка (номер радіочастотної ідентифікації) забезпечує комбайнам Fendt Ideal розпізнавання навісної техніки та відновлення останніх налаштувань, які були використані при взаємодії з ним.

Безпосередня подача

Fendt Ideal 8 має три подавальні ланцюги в елеваторі рослинної маси. У моделі Fendt Ideal 9 передбачена можливість досягнення ще більшої ефективності, що зумовлено встановленням 4-х подавальних ланцюгів. На всіх екземплярах передній подавальний барабан знаходиться у закритому стані. Такий пристрій забезпечує відмінні результати при обмолоті продукту завдяки якісній обмотці зерна. Регулювання натягу та висоти ланцюга досить просте: змінюйте одним поворотом руків’я висоту в діапазоні 50-98 мм. Такий натяг можна легко задати за допомогою пружини попереднього натягу.

Ідеальний кут

Регульований кут зрізу є гарантом найкращої подачі продукту, особливо, якщо ви маєте справу з культурами, що зберігаються на складах. За допомогою 2-х гідравлічних циліндрів, що знаходяться у нижній частині корпусу елеватора, можна задати кут між елеватором та навісними приладами, не залишаючи при цьому крісла. Кут повороту розташований поруч з переднім подавальним барабаном, тому його зміна не впливає на подачу культури від навісних приладів на елеватор рослинної маси.

Безкомпромісні приладдя

Fendt Ideal – це найвища потужність для взаємодії з усіма доступними приладами. Окрім постійної швидкості зрізу, можна обрати змінну швидкість та користуватися різними налаштуваннями потужності. Комбайн відповідає нормативам законодавства навіть при умові використання найбільш широких шин за рахунок малої зовнішньої ширини. 2-ступеневий елеватор рослинного продукту завжди знаходиться у під’єднаному стані, адже жатка має варіаторний привід. Змінна швидкість від 250 до 525 об/хв дає можливість без жодних інструментів налаштовувати обладнання для забезпечення якості врожаю найбільш високого рівня, навіть при роботі в сухих умовах.

Неперевершені переваги зернозбиральних комбайнів Fendt Ideal
Неперевершені переваги зернозбиральних комбайнів Fendt Ideal

Двигуни MAN

Fendt Ideal 8 та 9 оснащені двома різними двигунами MAN. Усі вони мають сучасну технологію впорскування Common Rail та розроблені згідно зі стандартом Tier 4 Final. Двигуни MAN відомі своїми тривалими інтервалами між обслуговуваннями.

Сучасна технологія охолодження Airsense

Забезпечення відмінної ефективності охолодження має пріоритетне значення. Для Fendt Ideal була розроблена технологія Airsense, що забезпечує максимальну потужність охолодження при мінімальних витратах енергії на очищення. Airsense працює на реверсивному вентиляторі 950 мм та охолоджувачі площею 2.7 м2. Повітря видувається назовні через спеціальну решітку, яка знаходиться на верхній панелі. Вентилятор змінює напрям обертання в автоматичному режимі та забезпечує якісне очищення радіатора. Бруд не заважає якісному охолодженню. Система є настільки ефективною, що ви можете працювати весь сезон без ручної очистки.

Повітряний компресор

Задля щоденної очистки обладнання можна обрати одноциліндровий або двоциліндровий повітряний компресор, що має прямий привід від двигуна. Два роз’єми повітроводів забезпечують під’єднання шланги пневмосистеми задля легкої очистки обладнання в полі.

Бак великого об’єму для тривалих робочих буднів

В задній частині Fendt Ideal знаходяться баки дизельного пального, завдяки чому також забезпечується правильний розподіл ваги машини. Рідини можна заливати у ємності, знаходячись на платформі. Вони відрізняються значними об’ємами: ці баки можуть вмістити до 1500 літрів дизельного пального. Разом з економним споживанням пального це означає, що обладнання може функціонувати без заправки тривалий час. Ви працюєте, коли інші втрачають час на дозаправку!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин