Про компанію

Неперевершена продуктивність техніки Massey Ferguson



Компанія Massey Ferguson поставляє своїм клієнтам високотехнологічну сільськогосподарську техніку з одними з найкращих у світі техніко-експлуатаційними характеристиками. Величезна увага при проектуванні своїх машин Massey Ferguson приділяє показниками продуктивності.

З кожною новою серією фахівці компанії підтверджують, що немає межі досконалості, і автоматизують все більше нових функцій, що робить нові машини ще більш продуктивними.

Автоматизація таких систем трактора, як трансмісія, ВОМ і гідросистема, дозволили виробникам успішно використовувати на своїх машинах сучасні широкозахватні навісні знаряддя, що характеризуються підвищеною продуктивністю.

Цілий ряд простих рішень, спрямованих на автоматизацію найбільш часто використовуваних функцій і повторюваних операцій, дозволили істотно знизити навантаження на оператора, надавши йому можливість повністю зосередиться на виконуваному завданні.

Autotronic


При підйомі й опусканні зчіпного пристрою в автоматичному режимі вимикається і включається повнопривідний режим, блокування диференціала і ВОМ. Крім цього є можливість автоматизувати роботу даних функцій залежно від кута повороту рульового колеса. Таким чином, виконуючи розворот оператор направляє свою увагу на навісне обладнання, а не управління функціями трактора.








Пам'ять обертів двигуна


Запрограмувавши кнопки на джойстику для швидкого регулювання обертів двигуна можна не тільки підвищити продуктивність але й швидко переводити трактор на оптимальний режим роботи залежно від виконуваної операції.










SMS


Спеціальна система управління роботою гідророзподільника побудована на принципі використання пам'яті. Запам'ятавши одного разу дані про витрату гідравлічного масла, оператор може повторно встановити такий самий режим роботи гідросистеми одним натисненням кнопки.









Багатофункціональний джойстик


За окремим замовленням підлокітник оснащується багатофункціональним джойстиком, який бере на себе функції управління навантажувачем, трансмісією, а також гідравлічними сервоприводами.










Багатофункціональний важіль


Модифікації Exclusive передбачають установку спеціального важеля, що забезпечує управління широким набором функцій при мінімальних затратах оператора.









Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.





до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин