Про компанію

Нова розробка від Fendt - це дистанційний контроль всієї техніки в господарстві

Компанія «Фендт» представила інноваційну розробку Next Machine Management, завдяки якій аграрії зможуть об'єднати всю працюючу техніку в єдиний робочий процес.

news-2-high.jpg

Next Machine Management дозволить спостерігати за плануванням замовлень і працювати з ними. Також система включає контроль за веденням документообігу, польових журналів, дає можливість легко коригувати і контролювати курсові лінії роботи техніки. Представлене рішення особливо актуальне для тих господарств, які мають змішаний автопарк. Воно буде передумовою для подальшого процесу автоматизації роботи з інформацією.

Нове рішення дасть можливість аграріям централізовано зберігати дані, так як їм зручно. Вони завжди будуть мати можливість у будь-яку хвилину та де завгодно отримувати доступ до інформації за допомогою мобільного пристрою. При цьому дані будуть залишатися особистою власністю аграрія, якою він може розпоряджатися на свій розсуд.

Універсальну інтелектуальну систему розробляли шість компаній, що виробляють сільськогосподарське устаткування:

  • AGCO
  • KRONE
  • KUHN
  • LEMKEN
  • Pöttinger
  • Raush
  • FarmFacts.

Інноваційна розробка прив'язана до ресурсу обміну даними Аgriroute. За рахунок цього і за рахунок можливості роботи з додатковими інтерфейсами, агрономічні дані машин доступні в рамках єдиної системи.

Оператори тракторів Fendt лінійки Profi + з програмою ведення обліку VarioDoc Pro і самохідної техніки мають у розпорядженні і пристрої, і систему обробки інформації для того, щоб повноцінно використовувати всі переваги інноваційного рішення Next Machine Management. Так, технологія дозволяє вільно змінювати межі полів, або лінії маркера в VarioGuide і, крім цього, інформацію карт внесення підгодівлі для вирощуваних культур - в VariableRateControl.

Уже сьогодні існує додатковий додаток, який підтримує ОС iOS і Android, тому технологія Next Machine Management доступна для використання в аналоговій техніці, що не оснащена складними електронними пристроями.


Відгук про трактори Fendt:

"У керуванні добре себе веде. Навігація дуже хороша. Знадобилося мені небагато - 2 зміни, щоб я призвичаївся до роботи на тракторі Fendt. Враження мої дуже хороші", - Володимир Момотенко, оператор трактора ПП "Сервіг"

Більше відгуків див. https://zeppelin-agro.com.ua/ua/about/videootzivi/

Детальніше про трактори Fendt 200 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-200/
Детальніше про трактори Fendt 700 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-700/
Детальніше про трактори Fendt 800 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-800/
Детальніше про трактори Fendt 900 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/ua/catalog/traktory-serii-900/
Детальніше про трактори Fendt 1000 серії: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/fendt/1000/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин