Про компанію

Нова пневмосівалка 9830 NT від Challenger

Нова модель 9830 NT поповнила ряд пневматичних сівалок від Challenger. Модель оснащена двома секційними відділами для посівного матеріалу і призначена для використання в різних сільськогосподарських цілях.

Розробка пневмосівалки 9830 NT від Challenger проводилася з використанням вже зарекомендувавших себе з позитивного боку технологій, застосовуваних до моделей пневматичних сівалок серії 9000.

Нова модель 9830 NT - це високоефективна, велика по місткості і продуктивна конструкція, у якій сошники та висіваючий апарат розміщені на одній рамі. Відмінною особливістю є паралельне підключення гідроциліндрів до гідроконтура, а також установка на всіх гідравлічних циліндрах підйому рами спеціальних кольорових кілець, що регулюють глибину оброблюваного ґрунту. Крім цього, модель оснащена можливістю здійснювати управління гідроконтуром регулювання сили притискання прямо на ходу за рахунок використання терміналу, спеціально розміщеного в кабіні.


Конкурентною перевагою є вбудований в модель 1-дисковий сошник, який не потребує для проникнення в грунт високого тиску і не ущільнює бічну стінку посівного ложа. Варто також відзначити, що знаряддя для сівби, включені в конструкцію сошникової рами 9830 NT, є запатентованими: дві пари дискових сошників, прикріплених до загальної стійки і спрямованих один до одного, і двоє накочуючих коліс. Подібне використання сошників в конструкції дозволяє відстані між ними залишатися незмінною навіть при роботі на схилах при дії бічних зусиль і на поворотах. Місткість встановленого на сівалці насіннєвого бункера становить 6200 л, що більше ніж у більшості моделей даного класу. Бункер для насіння розділений на передню і задню секції місткістю 3700 л. і 2467 л. відповідно, тобто поділ обсягу проведено в пропорції 60/40. Сукупний запас посівного матеріалу на 1 метр посіву в моделі складає 695 л.

Ще однією особливістю є використання нової системи регулювання висівної норми AgControl, що дає оператору машини можливість регулювати висівну норму посівного матеріалу або норму внесених добрив відповідно до типу грунту, досягаючи при цьому максимальної ефективності та врожайності.

Використовуваний в пневмосіялці контролер робочих завдань дає оператору можливість встановлювати необхідний обсяг висівання. Система AgControl дозволяє управляти 3-секційної зоною і компенсувати висівну норму при розвороті в кінці смуги.

Більш детальна інформація про посівну техніку представлена в розділі Зернові сівалки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин